iPhone 11 hala alınabilir mi?

iPhone 11'e çöp diyenlere iPhone 11 hediye etsek sevinçten bacakları titrer, maksatları telefona ok atmak

Hocam yedek telefon olarak kullanıyordum inan satıp kaçak mi 11 Ultra aldım daha mutluyum. Şu telefonun nesini tartışıyorsunuz.
 
828p diye görünen ama 4K video çeken bir telefon var şu durumda. Ve siz çöp diyorsunuz. Apple gibi bir dünya devi sizce 2K p çöüzünürlükte video çeken bir telefona 828p olarak göreceğimiz ekran koyar mı?

"828p olarak göreceğimiz ekran koyar mı?" cümlesinde ne demek istiyorsun? Sihirli bir şekilde 4K video mu gösterecek o ekran?
 
"828p olarak göreceğimiz ekran koyar mı?" cümlesinde ne demek istiyorsun? Sihirli bir şekilde 4K video mu gösterecek o ekran?

PPI'ın ne demek olmadığını bilmediğin için dediğimi anlamaman normal. Açıklama yapmaya utanıyorum daha PPI ne bilmiyorsun benimle tartışıyorsun.

@735838 mesajıma katılmadığın nokta nedir? Herkese de beğenme emojisini spamlamışsın.

Eski bir cihaz olduğuna katılmıyorum. Herkese dislike emojisi atmam senin için sorun olur mu?
 
Sıfırıyla ikinci eli yakın fiyatlarda sarı sitede. Bence Apple kullanmak istiyorsan hala alınır. Ekranında da bir eksiklik görmedim sadece parlaklığını biraz açacaksın diğer telefonlar gibi oluyor. Bence pixeller gözükmediği sürece bir sıkıntı yok ve 11 de gözükmüyor. iPhone 7'ler de Instagram da falan kasmıyor hala kullanan arkadaşlarım var.
 
İyi bir telefon, kullanılır ama fiyatından dolayı alınmaz. Arkadaşların alınmaz deme sebebi telefonun çağının geçmesi vs. değil, o fiyata daha iyi seçenekler olması.
 
Arkadaş öveceğim diye ne saçmalamış be. Görende aşırı iyi ekran var sanacak, 6.1 inç IPS LCD 828p 326PPI 60Hz ekranı var, benim giriş-orta segment "Redmi" Note 10 Pro da bile 6.67 inç 395PPI 1080p AMOLED 120Hz ekranı var. 4K 60FPS mis, orta segment yeni cihazların çoğu bile bunu yapabiliyor. Alınmaz.
 
PPI ın ne olduğunu çok iyi bilen arkadaşa ithafen 2016 da çıkmış bir samsung telefon ekranı.

1715764208079.png
 
iPhone 11'e çöp diyenlere iPhone 11 hediye etsek sevinçten bacakları titrer, maksatları telefona ok atmak.

Konu 6 yaşına doğru giden bir telefon yani çok abartmamak gerek, zamanının iyilerindendi evet ama şu an öyle bir Aura'sı kalmadı. iPhone 13 kullanıyorum 11 ile husumetim hiç olmadı, doğru ve akıllıca karar vermek ne ise onları söylemeye çalışıyoruz konu çok basit aslında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı