Ben olsam yeni çıkacak olan Android cihazları beklerdim Honor 50 Pro var Türkiye'ye gelirse iPhone 11 fiyatına güzel bir F/P cihaz olabilir.
Çok da fark yok zaten. 11 üzmez.iPhone 12 mini gerçekten çok hoşuma gitti eski iPhone 4 ve 5 serilerinde kullanılan kenar tasarımı çok güzel olmuş ancak burası Türkiyebütçe çok önemli en fazla bu kadar çıkabiliyorum.
Eğer bütçenizi daha fazla arttırmak istemiyorsanız iPhone 11 iyi bir tercih olacaktır. Kendime 2 hafta önce aldım çok memnunum. En az 4 sene güncelleme de alabilir.
Ben olsam yeni çıkacak olan Android cihazları beklerdim Honor 50 Pro var Türkiye'ye gelirse iPhone 11 fiyatına güzel bir F/P cihaz olabilir.
iPhone konusuna Android öneriyorsunuz?
iPhone konusuna Android öneriyorsunuz?
Açıkçası 6s’in güncelleme alması baya şaşırtıcı oldu. Ben bunu yazarken de yaklaşık 4 yıl önce çıkan iPhone X modelini baz aldım.Evet, iPhone 6S serisine yapılan son güncelleme çok şaşırtıcı oldu sanırım tüm IPhone'ların ömrü 1 yıl uzamış oldu sanırım.
iPhone 11 hala alınır mı demiş ben olsam almam yeni çıkacak Android cihazları beklerim dedim tavsiyede bulundum boş yapmaya gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.