Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.624 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 2 Mart 2023 #31 SarışınHastası dedi: Bu yorumu yapana kadar 3 tane daha Android telefon markası spawnlandı. Genişletmek için tıkla... Hocam Android cihazların çoğunun kıytırık olması iyi olanlarının iyi olduğu gerçeğini değiştirmez. Yapmayın gözünüzü seveyim. Cidden 11'e ciddi yakın fiyat iken S22 almak saçma mı sizce?
SarışınHastası dedi: Bu yorumu yapana kadar 3 tane daha Android telefon markası spawnlandı. Genişletmek için tıkla... Hocam Android cihazların çoğunun kıytırık olması iyi olanlarının iyi olduğu gerçeğini değiştirmez. Yapmayın gözünüzü seveyim. Cidden 11'e ciddi yakın fiyat iken S22 almak saçma mı sizce?
SarışınHastası Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 456 2 Mart 2023 #32 30otuz dedi: Çok güzel söylüyorsunuz da iPhone 12 kaç para haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Zaten iPhone 12 kullanıcısıyım ve evet haberimde var.
30otuz dedi: Çok güzel söylüyorsunuz da iPhone 12 kaç para haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Zaten iPhone 12 kullanıcısıyım ve evet haberimde var.
3 30otuz Femtopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #33 SarışınHastası dedi: Zaten ben iPhone 12 kullanıcısıyım ve evet haberimde var. Genişletmek için tıkla... Eğer arkadaş bütçesini 16-17k yazmasaydı ben de iphone 12 önerebilirdim, değil mi?
SarışınHastası dedi: Zaten ben iPhone 12 kullanıcısıyım ve evet haberimde var. Genişletmek için tıkla... Eğer arkadaş bütçesini 16-17k yazmasaydı ben de iphone 12 önerebilirdim, değil mi?
W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 2 Mart 2023 #34 30otuz dedi: İnternette hala S10 satanlar var, S22'yi elden çıkarması da zor olmayacaktır. Sonuçta Samsung. Genişletmek için tıkla... Peki kaç yıl daha gider ortalama sizce? Yani samsung'un en fazla gidenleri en yüksek modelleri diye biliyorum önceden beri Ultra, plus gibi.
30otuz dedi: İnternette hala S10 satanlar var, S22'yi elden çıkarması da zor olmayacaktır. Sonuçta Samsung. Genişletmek için tıkla... Peki kaç yıl daha gider ortalama sizce? Yani samsung'un en fazla gidenleri en yüksek modelleri diye biliyorum önceden beri Ultra, plus gibi.
SarışınHastası Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 456 2 Mart 2023 #35 30otuz dedi: Eğer arkadaş bütçesini 16-17k yazmasaydı ben de iphone 12 önerebilirdim, değil mi? Genişletmek için tıkla... Ürünün 0 fiyat'ı epey eski bir cihaza göre hak etmiyor onun yerine 2.el temiz bir iPhone 11 alabilir.
30otuz dedi: Eğer arkadaş bütçesini 16-17k yazmasaydı ben de iphone 12 önerebilirdim, değil mi? Genişletmek için tıkla... Ürünün 0 fiyat'ı epey eski bir cihaza göre hak etmiyor onun yerine 2.el temiz bir iPhone 11 alabilir.
3 30otuz Femtopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #36 w1B dedi: Peki kaç yıl daha gider ortalama sizce? Yani samsung'un en fazla gidenleri en yüksek modelleri diye biliyorum önceden beri Ultra, plus gibi. Genişletmek için tıkla... Samsung aldığım cihazların çoğusu hala sapasağlam duruyor. S22 için 4-5 sene rahat kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. SarışınHastası dedi: Ürünün 0 fiyat'ı epey eski bir cihaza göre hak etmiyor onun yerine 2.el temiz bir iPhone 11 alabilir. Genişletmek için tıkla... Uygun fiyata bulunabilirse alınabilir, benim için ekran çok önemli. Bu yüzden pek sıcak bakamıyorum.
w1B dedi: Peki kaç yıl daha gider ortalama sizce? Yani samsung'un en fazla gidenleri en yüksek modelleri diye biliyorum önceden beri Ultra, plus gibi. Genişletmek için tıkla... Samsung aldığım cihazların çoğusu hala sapasağlam duruyor. S22 için 4-5 sene rahat kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. SarışınHastası dedi: Ürünün 0 fiyat'ı epey eski bir cihaza göre hak etmiyor onun yerine 2.el temiz bir iPhone 11 alabilir. Genişletmek için tıkla... Uygun fiyata bulunabilirse alınabilir, benim için ekran çok önemli. Bu yüzden pek sıcak bakamıyorum.
W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 2 Mart 2023 #37 30otuz dedi: Samsung aldığım cihazların çoğusu hala sapasağlam duruyor. S22 için 4-5 sene rahat kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Uygun fiyata bulunabilirse alınabilir, benim için ekran çok önemli. Bu yüzden pek sıcak bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani S7 Edge'de baya uzun gitti. Mantıklı gibi aslında almak. İncelemelerine de baksam daha da ikna olurum sanırım.
30otuz dedi: Samsung aldığım cihazların çoğusu hala sapasağlam duruyor. S22 için 4-5 sene rahat kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Uygun fiyata bulunabilirse alınabilir, benim için ekran çok önemli. Bu yüzden pek sıcak bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani S7 Edge'de baya uzun gitti. Mantıklı gibi aslında almak. İncelemelerine de baksam daha da ikna olurum sanırım.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.396 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 3 Mart 2023 #38 Bende var memnun değilim. (Sadece Bataryasından)