iPhone 11 hâlâ alınır mı?

• Konuyu başlatan w1B
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 2.168
Bütçe
16K-17K arası
Selam,
Elimde Samsung Galaxy S7 Edge var ve telefon iyice kötüye gidiyor. Sizce şu an iPhone 11 alsam S7 Edge yerine, mantıklı olur mu? 3 yıl oldu diye biliyorum telefon çıkalı ve ilk defa iPhone bir cihaz kullanacağım. Ama şöylede bir durum var. Bu yıl eylül Ekim aylarında yurt dışına gidebilme gibi bir ihtimalim var. Yani ağustos civarı da telefonu satabilir miyim satmak istesem? Ne yapmak mantıklı sizce?
İlginiz için şimdiden teşekkürler.

iPhone her zaman alınır 11 fiyatı uygunsa alınır.

Nedir mesela öneriniz? Ama elden çıkarması da kolay olmalı.
Yerinizde olsam S22 alırım. Segment olarak alternatifi yok. İhtiyaçlarınıza uygun bir telefon alın, iphone 11 alıp rezil bir ekran ile S22'nin bataryasına bu kadar para vermek hoş değil fakat her halükarda S22 daha mantıklı.

Yerinizde olsam S22 alırım. Segment olarak alternatifi yok. İhtiyaçlarınıza uygun bir telefon alın, iphone 11 alıp rezil bir ekran ile S22'nin bataryasına bu kadar para vermek hoş değil fakat her halükarda S22 daha mantıklı.
Bence de bu daha mantıklı. iPhone 11'e yakın fiyatta 13-14 muadili telefon.

Hocam milletin koyduğundan üç kuruş ucuza koyduğunuz alet anında satılır. Çok dert etmeyin bence.
Çok iyi değilim ürün satma vs. işlerinde. O yüzden kolay olsun istiyorum.

Çok iyi değilim ürün satma vs. işlerinde. O yüzden kolay olsun istiyorum.
İkisi de aynı fiyat. Ama iphone'nun 64GB'lık modeli daha uygun fiyat olarak.
(Edit: Hatta 1K daha fazla S22)

Aslında daha "uygun" değil, daha "ucuz". Az önce de yazmıştım zaten. 13 14 ile kapışan telefon alabilecekken denk fiyata 11 almak bana mantıklı gelmiyor.
Ya sadece çevremde hep şey diyorlar apple'ın eko sistemi çok rahat vs. Bende şuan ipad pro var. Yani eko sistem için değer mi peki?

Ya sadece çevremde hep şey diyorlar apple'ın eko sistemi çok rahat vs. Bende şuan ipad pro var. Yani eko sistem için değer mi peki?
Doğru fakat paranız varsa bu. Apple ekosistemine girdiğiniz zaman Apple'dan başka alternatifiniz yok. Android dünyası bu özgürlüğü tanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı