iPhone 11 hâlâ alınır mı?

• Konuyu başlatan 286525
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 79
  • Görüntüleme 4.864
Çoğu saydıklarınız da haklısınız ama 12MP büyük bir eksik değil. Önemli olan sensör, diyafram açıklığı vsr. eğer mp o kadar önemli olsaydı 13 Pro Max'de 12MP kamera olmazdı.
Fotoğraf çözünürlüğü açısından dedim. Kameranın iyi olduğunu biliyorum ama daha düşük modeller bile yüksek çözünürlükler sunuyor artık.

Yazılım güncellemesinin sonuna yaklaşıyor, bütçeni aşarak 12 alman dâhâ mantıklı olurdu ama illa iPhone dersen 11 alabilirsin.

Alternatif olarak S22 veya S20 FE düşünülebilir.
S23 cihazının iPhone 13 veya 14 klasmanında olduğunu düşünüyorum, fiyat/performans açısından mantıklı olabilir.

Ne yap ne et iPhone tercih et 5 yıldır iPhone 8 kullanıyorum neler geçti başından ama hiçbir şekilde memnuniyetsizlik yaşatmadı macbook ve iPad'te kullanıyorum Apple gibisi yok sadece alabiliyorsan bir tık üst model alabilirsin ama 11'den de fazlasıyla memnun kalırsın.
iPhone'u kötüleyen olmadı dostum, sakin ol. Burada gereksiz pahalı fiyatlandırmasından, kötü ekranından ve aynı fiyata çok daha iyi telefonlar olmasından bahsediyoruz.

IPS panelle bol şans.
HD ekranla bol şans.
60 Hz ile bol şans.
3110 mAh batarya ile bol şans.
20W Hızlı şarj ile bol şans.
A13 Bionic ile bol şans.
4GB ram ile bol şans.
%78 ekran gövde oranı ile bol şans.
12MP kamera ile bol şans.

Ama uzun uzun kullanırsın değil mi?
Fanboy değil misiniz hepiniz aynısınız.
iPhone cihaz ile beraber yazılım ve donanım satıyor, RAM ve kamera çözünürlüğü gibi detaylara değinmek yersiz oluyor.

Ancak fiyatını hak etmiyor, S20 FE dâhâ iyi alternatif olur, hatta S22 de vardı onun parasına galiba.

iPhone cihaz ile beraber yazılım ve donanım satıyor, RAM ve kamera çözünürlüğü gibi detaylara değinmek yersiz oluyor.

Ancak fiyatını hak etmiyor, S20 FE dâhâ iyi alternatif olur, hatta S22 de vardı onun parasına galiba.
Ne kadar yazılım satsa da bu cihazda ki HD ve IPS ekranın eksikliğini kapatamaz.
Aynı şekilde düşük batarya ve düşük ekran gövde oranını da yazılımla satmak mümkün değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı