iPhone 11 hâlâ alınır mı?

• Konuyu başlatan 286525
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 79
  • Görüntüleme 4.864
Konunun amacı da budur zaten, ne saçma bir mesaj.
Herkesin telefon kullanma amacı, süresi aynı değil. Çok yararlı olmak istiyorsan onu öğrenirsin, benzer fiyat aralığındaki modellerle her yönden karşılaştırmasını gönderip kararı konu sahibine bırakırsın. Tü kaka modu çok yersiz.

Ne kadar yazılım satsa da bu cihazda ki HD ve IPS ekranın eksikliğini kapatamaz.
Aynı şekilde düşük batarya ve düşük ekran gövde oranını da yazılımla satmak mümkün değil.
Adam ne istediğini anlatmış bizler de iyi ve kötü yönlerini anlattık ancak sen ise fikrini dayatmaya devam ediyorsun, yanlış bir tutum sergiliyorsun dostum.

Adam ister iPhone alsın ister Android alsın bana fark etmez, parasına ortak değilim sonuçta. :)

Herkesin telefon kullanma amacı, süresi aynı değil. Çok yararlı olmak istiyorsan onu öğrenirsin, benzer fiyat aralığındaki modellerle her yönden karşılaştırmasını gönderip kararı konu sahibine bırakırsın. Tü kaka modu çok yersiz.
Konu sahibi belirtecekti o zaman, ben "iPhone 11 alınır mı" sorusunu cevapladım çünkü başka bir soru yoktu. Bu fiyattaki diğer alınabilecek cihazları nedeniyle söyledim zaten, dediğin gibi konu sahibine kalmış. Durduk yere "sidik yarıştırıyorsunuz" gibi agresif bir mesaj atman çok saçma, burada telefonları her özelliğiyle karşılaştırmamız lazım çünkü konunun amacı bu değil midir zaten?

Konu sahibi belirtecekti o zaman, ben "iPhone 11 alınır mı" sorusunu cevapladım çünkü başka bir soru yoktu. Bu fiyattaki diğer alınabilecek cihazları nedeniyle söyledim zaten, dediğin gibi konu sahibine kalmış. Durduk yere "sidik yarıştırıyorsunuz" gibi agresif bir mesaj atman çok saçma, burada telefonları her özelliğiyle karşılaştırmamız lazım çünkü konunun amacı bu değil midir zaten?
Başka soru yok, bütçe ibaresi de var mesajda. Sidik yarıştırıyorsunuz mesajım durduk yere değil bunu zaten mesajlara birkaç saniye bakan herkes görür. Evet konunun amacı karşılaştırmak ve yorumlamaktır, o çöp bu çöp demek değildir. Saçma olan ise alt tarafı bir telefonu duygusallaştırmaktır.

Adam ne istediğini anlatmış bizler de iyi ve kötü yönlerini anlattık ancak sen ise fikrini dayatmaya devam ediyorsun, yanlış bir tutum sergiliyorsun dostum.

Adam ister iPhone alsın ister Android alsın bana fark etmez, parasına ortak değilim sonuçta. :)
Hayır ben bir şeyi dayatmıyorum. Konudaki mesajları okursan "İlla iPhone alınacaksa" diye mesajlarım da var. Böyle insanların sabit fikirli olduğunu bildiğim için saygı duyuyorum. Burada önerdiğim hiçbir cihazdan komisyon almıyorum neticede. Amacım konu sahibinin parasını iyi bir şekilde değerlendirebilmesi.

Başka soru yok, bütçe ibaresi de var mesajda. Sidik yarıştırıyorsunuz mesajım durduk yere değil bunu zaten mesajlara birkaç saniye bakan herkes görür. Evet konunun amacı karşılaştırmak ve yorumlamaktır, o çöp bu çöp demek değildir. Saçma olan ise alt tarafı bir telefonu duygusallaştırmaktır.
2023 yılında ben bu telefonun özelliklerine bakmanın bile vakit israfı olduğunu bildiğimden özelliklerine göz gezdirip çöp deyip geçerim arkadaşım. Uzatmanın lüzmu yok.

Fanboylar duygusallaştırıyor maalesef.

Son düzenleme:
2023 yılında ben bu telefonun özelliklerine bakmanın bile vakit israfı olduğunu bildiğimden özelliklerine göz gezdirip çöp deyip geçerim arkadaşım. Uzatmanın lüzmu yok.

Fanboylar duygusallaştırıyor maalesef.
Konu sahibinin bütçesi sadece 11'e yetse ve Apple tercih etmek istese yine çöp mü olacak?

Başka soru yok, bütçe ibaresi de var mesajda. Sidik yarıştırıyorsunuz mesajım durduk yere değil bunu zaten mesajlara birkaç saniye bakan herkes görür. Evet konunun amacı karşılaştırmak ve yorumlamaktır, o çöp bu çöp demek değildir.
Bütçe ibaresine dayanarak yazmışım zaten mesajımı, bütçenin üstünde olan S23 telefonunu da zaten konu sahibi arkadaşın iPhone 13 nasıldır diye attığı mesaja dayanarak yazdım çünkü iPhone 13, S23'ten daha pahalı. Hiçbir telefona çöp demedim, nerenden çıkartıyorsun? Diğer arkadaşlardan birisi demişse bilemem ama şahsım adıma konuşuyorum.
Saçma olan ise alt tarafı bir telefonu duygusallaştırmaktır.
Ne yapmamızı bekliyorsun? Telefon 2019 yılında çıkmışken, ekranı diğer telefonlara göre çok kötüyken ve 18.000 lira gibi bir fiyattan satılıyorken ne yapmamızı bekliyorsun?

@286525 iPhone almak zorunda mısınız? Ona göre yorum yapalım. Ayrıca bütçe en fazla kaç olur? Ne beklentiler ile alıyorsunuz, kullanım amacınız nedir? Detaylandırırsanız daha iyi değerlendirmeler ve öneriler yapabiliriz.

Bütçe ibaresine dayanarak yazmışım zaten mesajımı, bütçenin üstünde olan S23 telefonunu da zaten konu sahibi arkadaşın iPhone 13 nasıldır diye attığı mesaja dayanarak yazdım çünkü iPhone 13, S23'ten daha pahalı. Hiçbir telefona çöp demedim, nerenden çıkartıyorsun? Diğer arkadaşlardan birisi demişse bilemem ama şahsım adıma konuşuyorum.
Hiçbir alıntı yapmadığım mesajda kendine yer bulmuyorsan neden bulmuş gibi yorumluyorsun?

Şu kendi kullandığı cihazı veyahut markayı överek, savunarak konuyu kirletenlere sinir oluyorum.
Sizin işiniz gücünüz yok mu sizin yüzünüzden konu sahibine yardımcı olamıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı