iPhone 11 hala alınır mı?

Takas artı nakit ile elime geçecek 2 sene idare etsin yeter çoğu Android'den de daha sağlam kamerası var amiral gemisi Android'lerde halen ön kamera 30 FPS.

Bütçe yok takas ile alıyorum.

Peki takas sizce mantıklı mı? İmza'm da ekli olan sistemi verip üste 15k nakit alacağım sistemi satamadım, daha yüksek modelle de takaslayamadım, kullanmıyorum telefon lazım, girilir mi takasa?

Telefondayım imzanızı göremiyorum sistem nedir?

Takas artı nakit ile elime geçecek 2 sene idare etsin yeter çoğu Android'den de daha sağlam kamerası var amiral gemisi Android'lerde halen ön kamera 30 FPS.

Bütçe yok takas ile alıyorum.

Peki takas sizce mantıklı mı?
Gayet mantıklı, isterseniz sonrasında 5-6k koyup 21K civarına 4060'lı sistem toplayabilirsiniz. Gayet iyi bir takas bana kalırsa, ip11 o fiyata alıyorsanız kötü değil.

Gayet mantıklı, isterseniz sonrasında 5-6k koyup 21k civarına 4060'lı sistem toplayabilirsiniz. Gayet iyi bir takas bana kalırsa, IP11 o fiyata alıyorsanız kötü değil.

Evet sonrasında gelen Nakit'in üstüne biraz daha ekleyip gene güzel bir sistem toplayabilirim teşekkür ederim.

17k ustam bi sene garantili
Hocam diyelim takasın üstüne 13 bin koydunuz çok para değil zaten alırsınız ama öyle uzun bir süre kullanma amaçlı almayın bence 1 sene falan takılmalık alın sonra değiştirin.

Evet sonrasında gelen Nakit'in üstüne biraz daha ekleyip gene güzel bir sistem toplayabilirim teşekkür ederim.
Haa İphone 11 + 15 bin verecekler imzanızdaki sistem için ben siz telefonunuzu verip alacaksınız sandım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı