iPhone 11 hala alınır mı?

Bütçe
13000
iPhone geçmek istiyorum ama bütçe sıkıntı. Şu anlık yurt dışı 11 düşünüyorum veya 12 Samsung A34 5G'den geçmeyi düşünüyorum artık Android sıktı sizce ne yapmalıyım?

Sıktıysa sıktı hocam, şu anda tek yapacağın para biriktirmek olacak. 12'ye de geçsen düşüş yaşarsın hele 11'e geçersen rezil bir cihaza geçersin. 12 çağ dışı 11 ise artık külüstür, hurda cihaz. 13 Pro ve üzeri Pro serisi dışında IPhone'da seçeneğiniz yok.

OLED ekranı var, en büyük rakibi iPhone 11 IPS, sırf ekran için XS Max alınır, ayrıca pil sağlığı daha iyi bir XS Max bulsan daha iyi olur.

15K yurt dışı fiyatı 11 9k

Sıktıysa sıktı hocam, şu anda tek yapacağın para biriktirmek olacak. 12'ye de geçsen düşüş yaşarsın hele 11'e geçersen rezil bir cihaza geçersin. 12 çağ dışı 11 ise artık külüstür, hurda cihaz. 13 Pro ve üzeri Pro serisi dışında IPhone'da seçeneğiniz yok.

Hocam 11 kullanıyorum külüstür falan değil halen güncelleme alıyor son güncellemesini yıl sonunda falan alacak ama hala kullanılabilir bendekinin pili 86 tek şarj biraz hızlı gidiyor ama onun haricinde bir - göremedim.

15k yurt dışı fiyatı 11 9k.

Yurt dışı almayın bence boşuna uğraşırsınız.

iPhone geçmek istiyorum ama bütçe sıkıntı. Şu anlık yurt dışı 11 düşünüyorum veya 12 Samsung A34 5G'den geçmeyi düşünüyorum artık Android sıktı sizce ne yapmalıyım?

Saçmalama iPhone 11 çöp durumda şu an zaten bir de yurt dışı diyorsun 😅. Samsung A34 çok daha iyi bir tercih olur sizin için iPhone kullanıcısı olarak söylüyorum eğer hayatınızda hiç kullanmadıysanız ve hevesine geçecekseniz bıkıyorsunuz birkaç hafta sonra. iPhone olarak ise ekosisteminiz var ise 13, yok ise 15 aşağısı alınmaz bu yılda bana göre.

Arkadaşlar gözünüzü seveyim 11 artık eski ve çağ dışı bir cihaz. 5-6klık Android'lerin bile ekranı artık 1080p olmuşken bu cihazda 1080p dahi yok. 25k para veriyorsun ekranı IPS. 8-9K'lık Android'lerde 120Hz var bu cihazda 60 Hz. 10-12K'lık Android'ler iPhone 11'den daha iyi. Güncelleme desteğinin bitmesine de şurada çok kalmadı. Ya paranızı biriktirip minimum iPhone 13 alacaksınız ya da gider 11-12 gibi cihazlar alırsınız pişman olursunuz.

Arkadaşlar gözünüzü seveyim 11 artık eski ve çağ dışı bir cihaz. 5-6klık Android'lerin bile ekranı artık 1080p olmuşken bu cihazda 1080p dahi yok. 25k para veriyorsun ekranı IPS. 8-9K'lık Android'lerde 120Hz var bu cihazda 60 Hz. 10-12K'lık Android'ler iPhone 11'den daha iyi. Güncelleme desteğinin bitmesine de şurada çok kalmadı. Ya paranızı biriktirip minimum iPhone 13 alacaksınız ya da gider 11-12 gibi cihazlar alırsınız pişman olursunuz.

O konuda doğrusunuz ama iPhone 11 sıfır alacaksa almasın ikinci el alırsa bence alınabilir.

O konuda doğrusunuz ama iPhone 11 sıfır alacaksa almasın ikinci el alırsa bence alınabilir.

1737278452796.png

Değer mi sizce 1 yıl sonra güncelleme desteği kesilince çöpe atılmalık cihaz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı