iPhone 11 hâlâ alınır mı?

Bütçe
30000
Apple sizi en çok cezbeden tasarım ama fazla paranız yoksa iPhone kullanmanız mantıklı değil, dediğim gibi S23 ya da S24 FE iPhone 14'ü bile tokatlayabilecek telefonlar iken 11-12 falan bakmanız pek doğru değil.
Evet işte bütçeden dolayı yoksa Apple da yapıyor yani bu işi

11 12'den vazgeçtim ben.
13 de alınmaz. RAM'i az olduğu için gelecekteki çoğu yeni güncelleme özelliğinden kısacaklardır, benim gözümde 14'ün altı alınmamalı günümüzde. 60Hz ekrana 30 bin lira mı vereceksiniz, S23 çok daha iyi bir telefon. 128GB'ı 28K civarına bulunabiliyor.

Tabii ki de haklısınız ben de tasarım ve yazılım açısından aynıı fikirdeyim ama bütçeniz ortada isterseniz 2. el 13 Pro falan alın bu bütçede.

Onun yerine biraz butceyi yükseltıp 13 Pro düşünüyorum.

13 de alınmaz. RAM'i az olduğu için gelecekteki çoğu yeni güncelleme özelliğinden kısacaklardır, benim gözümde 14'ün altı alınmamalı günümüzde. 60Hz ekrana 30 bin lira mı vereceksiniz, S23 çok daha iyi bir telefon. 128GB'ı 28K civarına bulunabiliyor.
Evet ama işte arkadaş biraz Apple bağımlısı anladığıma göre😄

Een mantıklısını yaptın zaten Apple da 13'ten aşağısı artık çok da iyi değil.

Birkaç video izledim ekran 720p çok az işlemci 60Hz ekran PUBG de 60 FPS bnce gereksiz pahalı ve batarya kötü oldugu için vazgeçtim.

13 Pro'yu temiz bulursaniz alabilirsiniz, yurt disi veya yenilenmis de almayin. İcindeki parcalarin ne oldugu veya toplama olup olmadigi belli degil.
sıfır düşünüyorum reis 2 el e pek sıcak gözle bakmıyorum

Birkaç video izledim ekran 720p çok az işlemci 60Hz ekran PUBG de 60 FPS bnce gereksiz pahalı ve batarya kötü oldugu için vazgeçtim.
İşte o yüzden sana s24fe öneriyoruz

2. Elde değişen vb çok da güven olmuyor yenilenmiş de de zaten taktıkları parçalar kalitesiz ya da çıkmaya boşa gidiyor para yurt dışı da mantıksız bence en iyisi bu devirde sıfır yani

13 Pro'yu temiz bulursaniz alabilirsiniz, yurt disi veya yenilenmis de almayin. İcindeki parcalarin ne oldugu veya toplama olup olmadigi belli degil.

Evet yan sanayi mal olabilir.

Şu an Redmi Note 7'den geçecegim için çağ atlamiş olacagım.

S24FE'nin özelliklerinden bahsedebilir misiniz?

S23 alirsan PUBG'yi 120FPS oynayabilirsin, telefon tarihinin en stabil ve en iyi islemcilerinden bir tanesini kullaniyor. (8 Gen 2)

Daha cok guncelleme alsin ve daha buyuk bir telefon olsun dersen S24 FE'yi al, kulaklıkla vs. egitim kampanyasiyla daha da ucuza alinabiliyordu. S24 FE 7 yil major android guncellemelerini alacak. Bu arada S24 FE'nin islemcisi de hic kotu degil, yine 120FPS veriyordur yuksek ihtimal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı