iPhone 11 için iOS 18 önerilir mi?

SirMrPolarBear

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hi-Level Nvidia 1660Ti
AMD Ryzen 5500
XPG D35 8+8 3200 Mhz 16CL Ram
Msi MAG A600N 600 Watt 80+ Psu
Gigabyte B450 M H
iOS 17.7 şu anda kullandığım sürüm 18 nasıl performans verdi? iPhone 11 için geçme konusunda kararsız kaldım da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben mevcut iPhone 11'imde yükledim. Ben açıkçası bir sıkıntı göremedim. Gayet akıcı çalışıyor bence. Yani pil performansında da pek bir değişiklik göremedim ben açıkçası... Yani benim bataryamın sağlığı zaten oldukça düşük ancak iOS 17 ile aldığım süreyle çok benzer şu anda.

Bence geçmeye çok gerek yok.

Tabii ki hani iOS18'e geçmeyen biri büyük bir şey kaçırmaz. Açıkçası arayüzde kozmetik değişiklikleri seven biri olduğum için güncellemiştim şu an iyi gibi. Yeni kontrol merkezini sevemedim yalnız... Eskisi daha pratikti sanki.

Tabii ki hani iOS18'e geçmeyen biri büyük bir şey kaçırmaz. Açıkçası arayüzde kozmetik değişiklikleri seven biri olduğum için güncellemiştim şu an iyi gibi. Yeni kontrol merkezini sevemedim yalnız... Eskisi daha pratikti sanki.

Hocam kontrol merkezi eskiye alışınca evet garip geliyor ama düzenleyebiliyorsunuz ben öyle yaptım.

Hocam kontrol merkezi eskiye alışınca evet garip geliyor ama düzenleyebiliyorsunuz ben öyle yaptım.

Hücresel için vesaire ayrıca ikon koyma işi çok ayar etti ya. Bluetooth için de. Erişimi yoksa daha sıkıntılı... Eskiden el altında çok pratikti. İkon koyup hallettik mecburen.

iOS 17.7 şu anda kullandığım sürüm 18 nasıl performans verdi? iPhone 11 için geçme konusunda kararsız kaldım da.
Hocam yükleme çok bir farkı yok ben yükledim uygulama geçişlerinde takılmalar var. Şarj eskiden hızlı bitiriyordu şimdi daha hızlı bitiyor. Bence biraz pişsin zaten bir olayı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı