iPhone 11 iOS 26'ya yükseltilmeli mi?

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, iPhone 11 64 GB telefonum var ve pil sağlığı %73. yeni özellikler merak ettiğim için iOS 26'ya geçmeyi düşünüyorum, fakat cihazımın iOS 26 için en düşük desteklenen model olması ve pil sağlığımın düşük olması nedeniyle emin olamıyorum. iOS 26'ya geçmeli miyim yoksa iOS 18'de mi kalmalıyım?

Merhaba, iPhone 11 64 GB telefonum var ve pil sağlığı %73. yeni özellikler merak ettiğim için iOS 26'ya geçmeyi düşünüyorum, fakat cihazımın iOS 26 için en düşük desteklenen model olması ve pil sağlığımın düşük olması nedeniyle emin olamıyorum. iOS 26'ya geçmeli miyim yoksa iOS 18'de mi kalmalıyım?

Güncellemeyi birkaç saat önce başlattım halen %40ı geçemedi fakat güncelleme uyumluluğu konusunda düşüncem "madem uyumsuz olacak neden destek versinler" oluyor o yüzden tereddüt etmeden güncellemeye başladım.
Ve evet bende 11 kullanıyorum.

Güncellemeyi birkaç saat önce başlattım halen %40ı geçemedi fakat güncelleme uyumluluğu konusunda düşüncem "madem uyumsuz olacak neden destek versinler" oluyor o yüzden tereddüt etmeden güncellemeye başladım.
Ve evet bende 11 kullanıyorum.

Uyumsuz olacak neden versinler olayı değil hocam. O mantıkla çoğu mobil oyunun App store/play Store'da gözükmemesi gerekir kasmasından dolayı bu çok ayrı bir konu. Benim bahsettiğim pil sağlığı %73 ve 64 GB olan bir cihaz. Adamlar bunu %100 sağlıklı boş bir cihazda deniyorlar. Yani iOS 26'nın 18'e göre telefonu yoracağı zaten malum fakat ne kadar yorar onu bilmeye çalışıyorum.

Merhaba, benim de 11 64 GB iOS 26 için 17 GB yer istiyor her şeyi sildim halen yüklenmiyor, sizde kaç istiyor acaba?

Bakmadım hocam sadece güncellemeyi görünce konu açtım boş yere uğraşmak istememiştim.

Destek vermeseler 11 için açmazlar güncellemeyi. Yapabilirsiniz.

Uyumsuz olacak neden versinler olayı değil hocam. O mantıkla çoğu mobil oyunun App store/play Store'da gözükmemesi gerekir kasmasından dolayı bu çok ayrı bir konu. Benim bahsettiğim pil sağlığı %73 ve 64 GB olan bir cihaz. Adamlar bunu %100 sağlıklı boş bir cihazda deniyorlar. Yani iOS 26'nın 18'e göre telefonu yoracağı zaten malum fakat ne kadar yorar onu bilmeye çalışıyorum.

Üstteki mesajım dediğimi daha net anlatıyor gailba.

Kullanım sonrası sizi bilgilendirebilirim, indi sayılır.
Sonuç olarak sistem açısından aynı cihaz pil sağlığı ve şarj süreleri genel olarak iPhone 11'de bir sorun olduğundan çok da büyüyeceğini sanmıyorum.

Kullanım sonrası sizi bilgilendirebilirim, indi sayılır.
Sonuç olarak sistem açısından aynı cihaz pil sağlığı ve şarj süreleri genel olarak iPhone 11'de bir sorun olduğundan çok da büyüyeceğini sanmıyorum.

Teşekkürler hocam. Cevabınızı bekliyorum o zaman.

Teşekkürler hocam. Cevabınızı bekliyorum o zaman.

Hocam indi şu an ilk açılışta fena bir kasmayla geldi şimdi restart atıp temiz bir şekilde nasıl çalışacağını deneyeceğim, telefon açılır açılmaz fena bir şekilde ısınmaya başladı artı olarak.

Arayüzde kaydırırken bile hatrı sayılacak kasmalar takılmalar oluşuyor ayarlara girip aşağı inmek bile telefonu kastırıyor ve takılmasına sebep oluyor sanırım 26.1'i bekleyeceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı