Çınar Çelik
Hectopat
2026 bence sonra da güvenlik güncellemelerini almaya başlar.İOS 18.5 i alır bırakır hocam. 1 sene daha güvenlik güncellemesi gelir. iPhone 6 ya bile guvenlik guncellemesi gelmişti 2 ay önce. İOS 12.5.7
2026 bence sonra da güvenlik güncellemelerini almaya başlar.İOS 18.5 i alır bırakır hocam. 1 sene daha güvenlik güncellemesi gelir. iPhone 6 ya bile guvenlik guncellemesi gelmişti 2 ay önce. İOS 12.5.7
3 yıl daha uygulama desteği oluyordu sanırsam.Benim bu konudaki asıl sorum telefonu alsam 2 yıl sonra güncellemeler bittiği zaman uygulamalar kaç yıl daha çalışır? Sorum buydu.
Ya merak etmeyin zaten uygulama desteği kesilene kadar siz yeni telefon almış olursunuz diye düşünüyorum. Ancak değiştirmeyecekseniz zaten S22 almalısınız ki size bunu söylüyorum iPhone 11'de ısrarcısınız.Benim bu konudaki asıl sorum telefonu alsam 2 yıl sonra güncellemeler bittiği zaman uygulamalar kaç yıl daha çalışır? Sorum buydu.
Ya merak etmeyin zaten uygulama desteği kesilene kadar siz yeni telefon almış olursunuz diye düşünüyorum. Ancak değiştirmeyecekseniz zaten S22 almalısınız ki size bunu söylüyorum iPhone 11'de ısrarcısınız.
4 yıl sonra iPhone 11 satılır mı biraz şüpheli. O yüzden riske girmemenizi tavsiye ederim ancak sizin tercihiniz. Şimdiden hayırlı olsun.Şu ana kadar hiç iOS kullanmadım bir defa kullanmak istiyorum. 4 yıl sonra satarım yenisini alırım. 4 yıl problemsiz kullansam yeter.
Merhaba. Bu hafta iPhone 11 alacağım. iPhone 11 iOS 19'a kadar alır diyorlar peki iOS desteği bitince uygulamalar kaç yıl daha güncelleme alır?
Hocam 18 almayabilir aslında bilmiyorum çünkü X'in desteği kesilmiş. IOS 18 için de iPhone 11 pro falan en düşük model olabilir.iPhone 11 iOS 17 ile iOS 18'i alacak. iOS 19'u büyük ihtimalle almayacak. Güncelleme bitikten sonra uygulamalar 3 yıl daha çalışır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.