iPhone 11 kutuda güç adaptörü yok

KakashiSens

Yoctopat
iPhone 11 satın alacağım ama kutudan güç adaptörü çıkmıyormuş .fakat Type-C lightning kablo çıkıyormuş ve bu kabloyla her güç adaptörüyle telefonu şarj edebilirim ama rastgele adaptörlerle şarj etmem sorun olur mu? Çakma değil tabii, orijinal Xiaomi adaptörü ile falan. Apple'nin orijinal adaptörünün fiyatı sanırım 650-700 TL falan ve o kadar para bayılmak istemiyorum. iPhone 11 alırken yanında daha uygun fiyata verirler mi MediaMarkt'ta falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
15W güzel bir marka adaptör sorun yaratmaz. Hayırlı olsun güzel telefon almışsınız.

Ürün önerisi isterseniz bu attığım 14 Pro Max'e kadar destekler.

Bende şu var; Xiaomi Mdy-11-ep 22.5w Hızlı Åarj Cihazı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunun sıfırı mevcut fakat bir buçuk yıl önce almıştım telefonla birlikte kutudan çıkmıştı. Bu kaç W ve işe yarar mı? Pek anlamıyorum, ondan sormak zorundayım. :3

Bende şu var; Xiaomi Mdy-11-ep 22.5w Hızlı Åarj Cihazı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunun sıfırı mevcut fakat bir buçuk yıl önce almıştım telefonla birlikte kutudan çıkmıştı. Bu kaç W ve işe yarar mı? Pek anlamıyorum, ondan sormak zorundayım: 3

22.5W yazıyor attığınız üründe. Bu dandik Çin ürünlerini kullanmayın yarın bir gün başınız ağrır. İster ilk attığımı alın istersenizde direk buradan orijinal adaptörü temin edin. Alırken satıcıya dikkat edin.

( Replika bu, almayın . Replika olduğu için linki sildim . )

Son düzenleme:
22.5W yazıyor attığınız üründe. Bu dandik Çin ürünlerini kullanmayın yarın bir gün başınız ağrır. İster ilk attığımı alın istersenizde direk buradan orijinal adaptörü temin edin. Alırken satıcıya dikkat edin.
Bu arada iPhone 11'i daha almadım yarın alacağım Mediamarkt veya vatan bilgisayar'dan, sizce alırken adaptörü 650 TL olan site fiyatına mı satarlar yoksa indirimli satarlar mı?

Bu arada iPhone 11'i daha almadım yarın alacağım MediaMarkt veya Vatan Bilgisayar'dan, sizce alırken adaptörü 650 TL olan site fiyatına mı satarlar yoksa indirimli satarlar mı?

Bence internetten almak daha mantıklı. İndirim normalde yapmaları lazım ama yapmıyorlar. Bu arada son attığımı almayın replikaymış. Satıcı da Apple yazıyor diye atmıştık halbuki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı