iPhone 11 mi iPhone XS mi?

732017

Decipat
Arkadaşlar telefon alacağım. 2 gün öncesine kadar XS ve XR'lara bakıyordum ve şu an 11'lere bakmaya başladım. Uygun olanları var.
Büçtem 13.000 TL.
Telefona gün içinde çok fazla bakmam genelde PC başında oyun oynuyorum. Malum okul da açılacak ve okuldayken telefonlar toplandığı için sabahtan akşama kadar bakamıyor olacağım.
iPhone 11 şu an daha cazip geliyor ancak zaten telefon çok kullanmayan birisi olarak 13K para vermek bana gereksiz gibi geliyor. XS alsam mı diye de düşünüyorum çünkü daha ucuz. Onun da fiyatları 8.5K'den 10k ya kadar değişiyor.
Sizce ne yapsam? 5 Eylül'de toplam 36.000 TL param olacak. 36K'nın 18K'sı ihtiyaçlara gidecek. 18k kalıyor. 13K telefon alsam 5K kalıyor. Yeter mi ki? Ayrıca okul zamanı hiçbir gelirim de olmuyor. Ne yapsam sizce?

XS daha iyi özellikler bakımından. 11'in tek avantajı 1 sene daha yeni bi telefon olması. Ben olsam XS tercih ederim ikisi arasından. Pil sağlığı 85 üzerinde olsun ikinci el alırken bunu göz önünde bulundur. Zaten çok kullanmıyormuşsun sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Çok dert edersen de pil değiştirme işlemi çok masraflı değil.

Arkadaşlar telefon alacağım. 2 gün öncesine kadar XS ve XR'lara bakıyordum ve şu an 11'lere bakmaya başladım. Uygun olanları var.
Büçtem 13.000 TL.
Telefona gün içinde çok fazla bakmam genelde PC başında oyun oynuyorum. Malum okul da açılacak ve okuldayken telefonlar toplandığı için sabahtan akşama kadar bakamıyor olacağım.
iPhone 11 şu an daha cazip geliyor ancak zaten telefon çok kullanmayan birisi olarak 13K para vermek bana gereksiz gibi geliyor. XS alsam mı diye de düşünüyorum çünkü daha ucuz. Onun da fiyatları 8.5K'den 10k ya kadar değişiyor.
Sizce ne yapsam? 5 Eylül'de toplam 36.000 TL param olacak. 36K'nın 18K'sı ihtiyaçlara gidecek. 18k kalıyor. 13K telefon alsam 5K kalıyor. Yeter mi ki? Ayrıca okul zamanı hiçbir gelirim de olmuyor. Ne yapsam sizce?

İkisi de alınmaz. Biri 6 yıllık diğeri 5 bütçeniz düşükse Android'lere yönelin.

Dostum iPhone alıyosan en güncel alabileceğin cihazı kovala eski alma.
Hocam tamam da 18k bütçe oluyor gidip de 12 mi alayım?
Sadece 11 alsam çok para kalmıyor XS alsam 3k daha fazla param oluyor. Bu 3k için değer mi?

İkisi de alınmaz. Biri 6 yıllık diğeri 5 bütçeniz düşükse Android'lere yönelin.
Android'i 4 yıldır kullanıyorum. Yeter artık.

Düşük bütçen varsa Android almanı tavsiye ederim. Son 2 yılın modeli olmadıkça IPhone'lar kullanışsız metal parçalarıdır.

Abartma. Annemin iPhone 6S'i bile şu anki çoğu Android'i tokatlar akıcılıkta. 10 yıldır bir kere bile bir yavaşlaması olmadı. Yine de eski bir iPhone alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı