IPhone 11 mi Samsung Galaxy S22 mi?

Her açıdan değerlendirecek olursanız hangi telefonu tercih ederdiniz.

• Samsung Galaxy S22

Oy: 204 90,3%
  • iPhone 11

Oy: 22 9,7%

• Oy verenlerin toplamı
    226
Konu kişisel tartışmalara kayıyor. S23 ile alakası yok konunun mesela ondan dolayı diyorum.

Arkadaşın sorusunda bir mantık görebiliyor musunuz ki? S22 yerine S23 neden aldın o zaman da ne demek. S23 en az 1 sene daha fazla güncelleme alacak çünkü. Bunu sormak bile belli ediyor zaten durumunu.

Millet galiba telefon yerine taşınabilir oyun konsolu falan sanıyor bu cihazları, forumlara bakan ve ne bileyim sosyal medyada gezinip video izleyen birisi olarak zaten telefon ekranına günde 7 saat harcamıyorum. Telefonların şarjını sorun edenler de telefonu sabahtan elime alayım, akşam yatana kadar oyun oynayayım ama şarjı bitmesin derdinde sanırım. Ben daha S22 ile sabah kalkıp mesai sonuna kadar şarj bitiremedim, ne yapıyorsunuz bu telefonlarla anlamıyorum.

3700vs3100?

3700vs3100?
pil ömrünü kast ettim

Evet, yine mesajların silindi ve ban yedin. Seviyeli tartışma yapmayı öğrenene kadar da bu böyle devam edecek sanırsam.
Mesajlar silindiği için mesajları sonradan okuyan benim gibi insanlar da pek olayı anlayamıyor hocam.

Biri tartışmanın özetini anlatabilir mi?

Mesajlar silindiği için mesajları sonradan okuyan benim gibi insanlar da pek olayı anlayamıyor hocam.

Biri tartışmanın özetini anlatabilir mi?

Arkadaş Fanboy ve her Apple fanboyu gibi kendini Fanboy saymıyor ve diğer insanlara Fanboy diyor. Onu geçtim S22 savunduğum için o zaman neden S22 değil de S23 aldın dedi. Bu mesajın yanında aynı zamanda uygunsuz üslup ile konuştu ve ban yedi. Daha sonrasında yine yazmış ve yine uygunsuz üslup kullanıp ban yedi. Bana Fanboy diyen adamın diğer forumlarda adı Applemania bu arada 🤨

Samsung'un arayüzüyle ya da Android'in tabanıyla 60 Hz'in akıcı gelmemesinin yakından uzaktan bir ilgisi yok dostum. Bazı modellerin panelinde cof Driver'i kötü olabiliyor ancak S22'ninki vah vah dedittirecek kadar kötü değil, 11'i 60 Hz'de kullanan S22'yi de kullanır.

Eki Görüntüle 1893079

Boyle bir toxiclik gormedim. Okudugunu anlama becerisine sahip degil henuz.

11'in 60 Hz'de yag gibi akmasi bir anlam ifade etmiyor zira lpto 120 Hz diye bir gercek var ve ona baktiktan sonra model fark etmeksizin 60 Hz gozunu kanatacak. Ayrica S22 alacagima 11 alirim demek… nasıl desem, fanboyluk yapmak yerine bahsettiğin cihazlar hakkinda bilgi birikimi edinebilirsin.

Kusura bakma üstte yazdığım mesajı okumuş olsaydın eğer bu kadar saçma yorum yapmana da gerek kalmayacaktı. Diyorum ki orada ekosistemim olduğu için iPhone 11 alırdım diyorum ne anladın bilmiyorum. Ancak okuduğunu anlamakta zorlanıyorsun onu görebiliyorum.
Bir diğer detaya da takıldım, 120Hz'ye alınca cihazın kullanım süresinin kısalması ile birlikte cihaz çok ısınıyor? Kullanmadığın bir cihazla alakalı ne kadar saçma yorum yapabildiğini de bir kez daha göstermiş oldun. Ve kimin fanboy ve okuduğunu anlamadığını da gösterip beni yormadığın için de teşekkürler...

Apple ekosistemim olduğu için iPhone 11 alıp kullanırdım. S22 serisi almazdım.
8gen1 aşarı pil tüketimi ile hala gündemde maalesef :( Apple Samsung kadar çok değer kaybetmiyor. Satmak istediğinizde çok zarar etmeden elden çıkarabiliyorsunuz.

Bak hatta yaptığım yorum görmedin muhtemelen kendini nasıl doldurduysan artık!
Yorumda dikkatini çeksin diye büyüttüm yazıyı anlama sorunu yaşadığın için.

iPhone 11 de 60Hz kullanan S22'yi de kullanır demişsin ama ben orada diyorum ki.
S22 120Hz destekliyor ama kullanım süresi kısalmakla beraber cihaz çok da ısınıyor.
120Hz kullanamadıktan sonra S22 almanın mantığı yok iPhone 11 alırım kullanırım demek istiyorum orada. Anlayamadıysanız sorun düzgünce açıklayalım. Anlamadan dinlemeden fanboy damgasını yapıştırma insanlara, ki senden iyi fanboy yok!

Son olarak bir bilgi birikiminin veya herhangi bir konuda yeterli argümana sahip olmadığınızı da biliyoruz! Samsung'u övmeye devam edin siz!

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı