iPhone 11 mi Samsung S20 mi?

Elimde S10 var en güncel Android sürümünü kullanıyorum ve One UI ile güzel çökmeli günler yaşadım. Son zamanlarda azalsa da bataryayı su gibi içtiği gerçeği var.
One UI yeni çıktı, Samsung Experience daha stabildi zaten. Şanssızlık olmuş biraz ama her arayüz ve sürümleri ve her üreticinin Android'i aynı değil dediğim gibi.

Arkadas marka sevdalisi biri. Fiyatı arttikca performansinin iyilestigini dusunen biri. Kendisi isirik alinmis elma logosu seven biri.
Markanın sevdalısı olsam aynı paraya S10 değil iPhone 11 alırdım. Durumların ne olduğunu bilipte yorum yapıyorum rahat ol.

Apple önerenlerin hepsi sakin ve saygılı bir şekilde neden iPhone alınması gerektiğini önerirken Samsung fanboyları "yA şU çÖpE pArA Mı vEriLir yA EkRanInA bAksaNa" diye konuşuyor. Ötekisi gelmiş yok Android 6 diyip diyip duruyor. Valla ben şu saatten sonra karışmıyorum çünkü mantıklı bir şekilde tartışılacak kimse göremiyorum şuan.

Markanın sevdalısı olsam aynı paraya S10 değil iPhone 11 alırdım. Durumların ne olduğunu bilipte yorum yapıyorum rahat ol.

Bu yuzden 1080p ekrana sahip olmayan bir telefon onerdin.

Eger cöp olmasa soylemezdik. Parasini haketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…