iPhone 11 mi Samsung S20 mi?

Adam Yurt Dışında yaşıyor oradan alacak...

Evet yurdışından alacağım ama dediğim gibi tek 1 ülkede sabit kalmıyorum. Türkiye'ye geldiğimde 2 3 ay kalıyorum. İlk seneyi atlatsam 2. sene telefonu açtırabilmem için yüklü miktarda para vermem gerekiyor IPhone'da. Ama Samsung'da geçici de olsa sahte IMEI ile kaydedebiliyorsun.
 

İlla daha yeni Android surumlerini kullanmak istiyorsam cok ugras gerektirmeden yüklerim. Ha siz simdi “Para veriyorum ugrasmak istemiyorum.” diyorsaniz Android surumlerini Google degil telefonun markasi sağlıyor. Tamamen marka ile alakali.
 
Bu kadar tartışmaya ne gerek vardı bu arada? Konu sahibi zaten Android deneyeceğini söylemiş? Moderatör arkadaşlar konuyu kitleyebilir misiniz? Gereksiz uzadı.

Açıkcası konu küfürleşmeye hakaretleşmeye gitmediği sürece tartışılabilir. Sonuçta konu benim ama benim gibi bircok insan ilerleyen zamanlarda konuyu gelip inceler ve yorumlara bakar. Sorun olduğunu düşünmüyorum ben.
 

Yanlis bilmiyorsam pasaport kaydi ile daha ucuza actirabilirsiniz. En kotu eski bir telefon alıp IMEI repair yapabilirsiniz. Tavsiye etmem cunku yasal degil.
 
Bunun oldugunu bana kanitlayabilir misiniz? Cidden merak ettim neye dayanarak soylediginizi. 120Hz disinda bir avantaji yok demissiniz ama bu baya buyuk bir avantaj.
Anlamıyorsun galiba. Ayarlarda cihazın çözünürlüğünü 2K'ya sabitlemediğin sürece daha alt çözünürlüklerde çalışıyor. Diğer türlü adam akıllı ekran süresi alamıyorsun.
 

Ben anliyorum. İsteyen sabitler dediginiz gibi. Sarji somurse bile kutunun icinden hizli sarj adaptoru cikiyor. Yani ekstradan para verip almiyorsunuz.
 
Pili daha büyük ve hızlı şarj var... (Hızlı şarj adaptörü kutuya dahil.)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…