iPhone 11 mi Samsung S20 mi?

Bu yuzden 1080p ekrana sahip olmayan bir telefon onerdin.
Evet o 1080P bile olmayan ekran, Samsung'un ekranından daha güzel bir görüntü verdiğini bildiğim için önerdim evet. Siz fanboy demeye devam edebilirsiniz ama.
 
Apple önerenlerin hepsi sakin ve saygılı bir şekilde neden iPhone alınması gerektiğini önerirken Samsung fanboyları "yA şU çÖpE pArA Mı vEriLir yA EkRanInA bAksaNa" diye konuşuyor. Ötekisi gelmiş yok Android 6 deyip deyip duruyor. Valla ben şu saatten sonra karışmıyorum çünkü mantıklı bir şekilde tartışılacak kimse göremiyorum şu an.

Tamam Apple Fanboyu. Size daha 1080P bile olmadan telefonunuzla iyi günler.
 
2017'de 1800 liraya iPhone 6Plus 64 GB almıştım ve 3 sene boyunca kullandım. Telefonumda hiçbir zaman kasma olmadı 6-7 senelik bir telefon olduğu halde ama kamera olarak bana yetmemeye gelmişti şubat ayında 1250 liraya sattım telefonu. 3 ay Xiaomi Mi mix 2S kullandım. Kullandığım 3 ay boyunca beni ne hız olarak ne de uygulamalarda kasma olarak hiç zorlamadı. iOS arayüzünden sonra Android'e alışmak zor geldi. Ben iOS arayüzünü daha çok sevdiğim için tekrar IPhone'a dönme kararı aldım ve iPhone11 aldım. Pişman değilim ama Xiaomi kullanırken hızlı şarj desteği vardı ona alışmıştım. Bu yüzden şarj beklerken sıkıntı çekiyorum. İki telefonunda seni üzeceğini düşünmüyorum ikisi de amiral gemisi bir telefon. Artık iOS ve Android arasında eskisi kadar bir fark olduğunu da düşünmüyorum. Son karar tabii senin ama şimdiden hayırlı olsun.
 
Tamam Apple Fanboyu. Size daha 1080P bile olmadan telefonunuzla iyi günler.
Birkaç ay sonra A10s telefonunla ilgili konularda "neden güncelleme verilmiyor bu telefona?" mesajlarınla karşılaşınca benzer bir cümleyi size karşı kullanacağım. İyi günler.

Not: Ayrıca bahsettiğim konudan başka bir argüman bulamayıp beni haksız çıkarmadığınız için de teşekkürler.
 
Bu oznel bir yargi. Ben de bu iki telefonu gordum. S20 gerek 2K ekrani olmasi gerekse 120Hz olmasi ile baya onde.
120 Hz dışında avantajı yok. O ekran doğru dürüst 2K çalışmıyor. Çalıştığı zamanda bataryayı hortumlayıp cihazı ısıtıyor.
 
Birkaç ay sonra A10S telefonunla ilgili konularda "neden güncelleme verilmiyor bu telefona?" Mesajlarınla karşılaşınca benzer bir cümleyi size karşı kullanacağım. İyi günler.

Not: Ayrıca bahsettiğim konudan başka bir argüman bulamayıp beni haksız çıkarmadığınız için de teşekkürler.

Telefona Android 10 geldi bile (Malazya'da yayınlanmış.). Komik.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı