Yanlış bilgi
S22 ultramı iPhone 13 Pro Max mi diye sorulan bir telefonun S22 mi iPhone 11 mi diye sorulması bir kenara iPhone 11 denmesi çok ilginç.
Son düzenleyen: Moderatör:
S22 ultramı iPhone 13 Pro Max mi diye sorulan bir telefonun S22 mi iPhone 11 mi diye sorulması bir kenara iPhone 11 denmesi çok ilginç.
Siz öyle diyorsanız öyledir.Siz alın bakayım S22'i 2 yıl sonra nasıl başlıyor kasmaya donmaya kronik sorun çıkarmayaama siz bir de en son çıkan mantığı ile İphone alın bakayım nasıl 5 - 6 yıl baba gibi diğer yıllarda diğer androdilerden daha iyi çalışır, bir sürü android telefon kullandım, hiçbiri İphone olamaz.
Bakın ben İphone fanatiği değilim, ki eskiden öyle olanlardan nefret bile ederdim, ancak bu sonucu değiştirmez, Gerçekten Apple ürünleri kaliteli bunu tüm dünya biliyor, refah seviyesi yüksek ülkelere bakın hiç bizim 3 - 4 bine aldığımız androidler orada stokta bile yok çünkü satılmıyor, burada ise Apple ürünleri pahalı olduğundan insanlar alamıyor, inanın bana bu ülkede herkese bir kez son model İphone verseler ben telefon değil çöp kullanıyormuşum bu zamana kadar derler emin olun.Siz öyle diyorsanız öyledir.
Bakın ben iPhone fanatiği değilim, ki eskiden öyle olanlardan nefret bile ederdim, ancak bu sonucu değiştirmez, gerçekten Apple ürünleri kaliteli bunu tüm dünya biliyor, refah seviyesi yüksek ülkelere bakın hiç bizim 3 - 4 bine aldığımız Android'ler orada stokta bile yok çünkü satılmıyor, burada ise Apple ürünleri pahalı olduğundan insanlar alamıyor, inanın bana bu ülkede herkese bir kez son model iPhone verseler ben telefon değil çöp kullanıyormuşum bu zamana kadar derler emin olun.
Gerçekten bu karışılaştırmayı yapmak için kullanmaya bile gerek yok, İphone 6s 2015'de çıktı o zamanlar çıkan androidlere bakın birde, o zaman çıkan androidlerin hepsi en fazla 2018 2019 da çöp oldu, İphone ise bu zaman kadar bile güncelleme aldı artık yeni bitti, birde o android kullananlar o yıllar boyunca da ne zorluklarla kullanmıştır o telefonu.Eline son modeli alan herkes şaşırır karşılaştırmanız çok saçma. 3-4 bine aldığımız Android'ler iyi değil diye 16k fiyatı olan ve özellikleri yeni yeni telefonlara gelen bir telefona, Android 12'ye ve sonradan gelecek güncellemelere, laf ediyorsunuz. Kaç kez amiral bir Samsung kullandınız da S22'ye karşı iPhone 11'i tercih ediyorsunuz anlamadım. Belliki iPhone 11 de kullanmamışsınız.
Gerçekten bu karışılaştırmayı yapmak için kullanmaya bile gerek yok, iPhone 6S 2015'te çıktı o zamanlar çıkan Android'lere bakın bir de, o zaman çıkan Android'lerin hepsi en fazla 2018 2019 da çöp oldu, iPhone ise bu zaman kadar bile güncelleme aldı artık yeni bitti, bir de o Android kullananlar o yıllar boyunca da ne zorluklarla kullanmıştır o telefonu.
Gerçekten bu karışılaştırmayı yapmak için kullanmaya bile gerek yok, iPhone 6S 2015'te çıktı o zamanlar çıkan Android'lere bakın bir de, o zaman çıkan Android'lerin hepsi en fazla 2018 2019 da çöp oldu, iPhone ise bu zaman kadar bile güncelleme aldı artık yeni bitti, bir de o Android kullananlar o yıllar boyunca da ne zorluklarla kullanmıştır o telefonu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.