iPhone 11 mi Xiaomi 12t mi?

Seyrettim. Hala 7-8 kullanan bir sürü insan var iken bu yorumu yapman bana tuhaf geliyor.
Ben kullanamez demedim ki? Xiaomi cihaz kullanıyorum, sürekli oyun oynayıp cihazı yoruyorum genelde ama halen ilk günki halinden farkı yok. 4.yılına girecek çokta iyi yani. Kişisel tercihe kalmış artık.

iPhone 11. Bir gün Android bir cihaz alacak olursam Samsung'dan başkasına bulaşmazdım.

Hocam bende tam tersi düşünüyorum. Samsung Android'te 2 sene sonunda kastırma yapıyor. Bende şu anda Huawei Mate 20 Lite var. İlk günkü hızına yakın bir hızda. Ama özel sebeplerle telefonu yenilemem gerek. Miadını doldurmadan kenara koymam gerek. Büyük maneviyatı var çünkü.

Xiaomi'nin üst segment cihazları alınmaz. iPhone 11 ya da Samsung S22 bakın.

T serisi üst segmentten ziyade orta segmente daha yakın bir cihaz. Samsung çok zor hocam. 2 kere aldım ikisinde de bir süre sonra kasmalar falan. Yeni telefon aldırmak için yapmadığı şey kalmıyor resmen yazılımın

Xiaomi'yi sevmiyor olabiliriz ancak 12T'yi de iPhone 11 yerine tercih etmeyecek değiliz. İkisi birbirinin rakibi değil. 12T daha iyi bir cihaz. Alternatif olarak POCO F4 GT de bakılabilir.

Samsung tarafından ise batarya sorun edilmeyecekse S22 tercih edilebilir.

Hocam bende tam tersi düşünüyorum. Samsung Android'te 2 sene sonunda kastırma yapıyor. Bende şu anda Huawei Mate 20 Lite var. İlk günkü hızına yakın bir hızda. Ama özel sebeplerle telefonu yenilemem gerek. Miadını doldurmadan kenara koymam gerek. Büyük maneviyatı var çünkü.

T serisi üst segmentten ziyade orta segmente daha yakın bir cihaz. Samsung çok zor hocam. 2 kere aldım ikisinde de bir süre sonra kasmalar falan. Yeni telefon aldırmak için yapmadığı şey kalmıyor resmen yazılımın.

Bence iPhone tercih edin. Eşimde iPhone var bende Samsung. iPhone kesinlikle daha iyi oyun olsun genel şarj vs(eşimde iPhone 13 bende G780G S20FE Snapdragon var). iPhone başka bir dünya kaliteliyim diye bağırıyor😃 Xiaomi de fiyatlarını şişirdi ederi değil fiyatları modeli ne olursa olsun. Ekran paneli yazılımı kötü. Kendim 3 telefonu da kullandım Samsung fanı olarak iPhone öneriyorum 🤣🤣 işler biraz düzelirse bende iPhone geçmek istiyorum açıkcaksı 😃 umarım piyasa düzelir de iPhone alırım 😅😅

Xiaomi'yi sevmiyor olabiliriz ancak 12T'yi de iPhone 11 yerine tercih etmeyecek değiliz. İkisi birbirinin rakibi değil. 12T daha iyi bir cihaz. Alternatif olarak POCO F4 GT de bakılabilir.

Samsung tarafından ise batarya sorun edilmeyecekse S22 tercih edilebilir.

Hocam performans anlamında tekli çekirdekte iphone daha iyi gözüküyor testlerde ama şu yalan yanlış bilgi veren darboğaz sitesi gibi mi bu testler?

Hocam performans anlamında tekli çekirdekte iPhone daha iyi gözüküyor testlerde ama şu yalan yanlış bilgi veren darboğaz sitesi gibi mi bu testler?
SoC olarak Dimensity 8100 ile A13 Bionic arasında o kadar fark yok. Asıl farklar kamera, ekran, batarya, şarj hızı ve ekran tazeleme hızı gibi yerlerde başlıyor.

Başlıkta gördüğünüz gibi.
Fiyatlar hemen hemen aynı.
Bir tarafta malzeme, kamera ve yazılım kalitesi.
Diğer tarafta performans canavarı ve hızlı şarj üstadı.
Xiaomi 12t sipariş verdim ama henüz kargolanmadı.
Kafam karışık bu sebeple.

Xiaomi 12T Pro alabiliyorsanız kesinlikle alın.

Xiaomi 12T Pro alabiliyorsanız kesinlikle alın.

Fiyatı biraz yüksek kalıyor. İhtiyaç fazlası oluyor biraz.

SoC olarak Dimensity 8100 ile A13 Bionic arasında o kadar fark yok. Asıl farklar kamera, ekran, batarya, şarj hızı ve ekran tazeleme hızı gibi yerlerde başlıyor.

Bahsettiğiniz farklarda kamera hariç Xiaomi daha iyi gibi sanki.
iOS ekosistemini merak etmiyor değilim aslında.
Ama pahalı geliyor bana.
Keşke iPhone 11 şarj hızı 67W falan olsaydı düşünmeden iPhone 11 alırdım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı