iPhone 11 pil sağlığı nasıl düşürülür?

mjesus

Hectopat
Yer
İstanbul
1 yıllık iPhone 11 kullanıcısıyım pil sağlığı %84 sabit kaldı günü çıkarmıyor 2 kere şarj ediyorum pil sağlığını nasıl düşürürüm? Garantiye göndermek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıllık iPhone 11 kullanıcısıyım pil sağlığı %84 sabit kaldı günü çıkarmıyor 2 kere şarj ediyorum pil sağlığını nasıl düşürürüm? Garantiye göndermek istiyorum.

Pili bitene kadar zorla ve 100% fulledikten sonra bunu yapmaya devam et. Bir yerinden sonra batarya zarar görecektir.

Düşürünce şarj ve kullanım verilerinde görünmeyecek mi sanıyorsunuz? Batarya ile alakalı deli gibi kayıt tutuyor cihaz. Döngü sayısından ya da diğer parametrelerden zaten vaad edilenin dışına çıktığı ortaya çıkacaktır. Kendinize zarar olur.

Düşürünce şarj ve kullanım verilerinde görünmeyecek mi sanıyorsunuz? Döngü sayısından ya da diğer parametrelerden zaten vaat edilenin dışına çıktığı ortaya çıkacaktır. Kendinize zarar olur.

Eğer merak ediyorsanız 3uTools uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Telefonu soğutacak bir şey bul ve bilgisayarı şarjda stres testine sok. Stres testi bittiğinde telefonu güneşin altında beklet. Ayrıca korsan şarj aleti kullan. Çok vahşileştim.
Düşürünce şarj ve kullanım verilerinde görünmeyecek mi sanıyorsunuz? Batarya ile alakalı deli gibi kayıt tutuyor cihaz. Döngü sayısından ya da diğer parametrelerden zaten vaad edilenin dışına çıktığı ortaya çıkacaktır. Kendinize zarar olur.
Sanmıyorum.

Telefonu soğutacak bir şey bul ve bilgisayarı şarjda stres testine sok. Stres testi bittiğinde telefonu güneşin altında beklet. Ayrıca korsan şarj aleti kullan. Çok vahşileştim.

Sanmıyorum.

Hocam, evi yakacaksınız yanlışlıkla!

@Evil Belief O koşulların altında kalınca kesinlikle kabul ediyorlar. SE 2016 model cihazımın ücretsiz pil değişimi sağlanmıştı. Öncesinde uzaktan telefonuma bağlanıp batarya tanısı yapıldı ve kendileri onarım için cihazımı istediler. Bu tür bir koşul olduğunu sanmıyorum konu sahibi için. Muhtemelen şarjda telefonu zorladı ya da bataryayı zorlayacak şekilde kullanımda bulundu. Çünkü iPhone 11 için kronik bir batarya sorunu olduğunu hiç görmedim ve duymadım daha. SE 2016 ve 6S modellerinde vardı bir dönem sadece. Artık o derece bir sorun olma ihtimali çok çok düşük.

Garantiye ücretsiz değişim için gönderecekseniz onun kriteri var. 500 şarj döngüsünü geçmediği halde %80'in altına düştüyse değişim yapılıyor.
Bunu nasıl anlayabiliriz acaba? Bende de iPhone 11 var. Şu an %81 pil sağlığı.

Bunu nasıl anlayabiliriz acaba? Bende de iPhone 11 var. Şu an %81 pil sağlığı.

3UTools'tan bakılıyor.

Size bir de bir şey soracaktım, benim iPhone 11 Pro'nun şarjı artık yetmiyor nedense. Bu sorunu yaşayan var mı? Daha %84'te pil sağlığı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı