Arkadaşlar bugün 11 Pro alacağım. Sizce nasıl, alınır mı?
Alınabilir. 11 Pro yerine 11 Pro Max önerebilirim.
Arkadaşlar bugün 11 Pro alacağım. Sizce nasıl, alınır mı?
Ben android telefon ile karşılaştırmadım zaten, ben olsam üzerine koyar 14 pro max alırım. (imkan varsa)Önemli olan yaşı değil işlevidir. Şu an çoğu yeni çıkan Android telefonlardan daha iyi bir cihaz 11 Pro.
Bende XR kullanıyorum vallahi çok güzel çalışıyor hızı kamerası falan mükemmel. Belki ekranı biraz kötü ama olacak o kadar. iPhone 11 Pro çok güzel cihaz hem işlemcisi hem ekranı kamerası zaten güzel.
Ben Android telefon ile karşılaştırmadım zaten, ben olsam üzerine koyar 14 Pro Max alırım.
Neden bilmiyorum ama bana 12 tasarımı aşırı kötü geliyor. Onun haricinde çok güzel cihaz ama ben sevemedim gitti tasarımda hiç farklılık yok gibi 11 ile o yüzden.11 Pro güzel bir seçenek, Pro cihazlar her zaman daha Premium hissettiriyor fakat ben yine de iPhone 12 tercih ederdim. Sizin de aklınızda bulunsun.
Üzerine biraz daha koyup 15 serisini beklesin 14 Pro Max eskidi.
Ben Android telefon ile karşılaştırmadım zaten, ben olsam üzerine koyar 14 Pro Max alırım. (imkan varsa)
15 çıkınca 14'ü satıp 15'e geçebilir beklemeye gerek yok ama zaten arkadaş bütçesini sonradan ortaya koymuş bu gereksiz yoruma gerek varmı ?Üzerine biraz daha koyup 15 serisini beklesin 14 Pro Max eskidi.
Neden bilmiyorum ama bana 12 tasarımı aşırı kötü geliyor. Onun haricinde çok güzel cihaz ama ben sevemedim gitti tasarımda hiç farklılık yok gibi 11 ile o yüzden.
Konu sahibi ilk mesajında bütçe belirtmediği için ben kendi yorumumu yaptım zaten. Sonradan bütçe ile ilgili konuşunca evet bütçe kısıtlıysa alınır kullanılır dedim.Siz olsanız ama. Konu sahibi arkadaş maalesef bunu yapamayacak.
15 çıkınca 14'ü satıp 15'e geçebilir beklemeye gerek yok ama zaten arkadaş bütçesini sonradan ortaya koymuş bu gereksiz yoruma gerek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.