iPhone 11 Pro Max 512GB 18 Bin TL Olacak

Hayırlısı olsun. :D Bu vergiler ile şaşırmıyorum artık. Ucuz telefon değil kesinlikle. Yurt dışında bile fiyat farkı hissedilir. Yine de bizim gibi 6 kat birim farkı ve tonla vergi yüklenmiyor adamlara. Haliyle de 1000 TL'ye başka marka yerine, 1400 TL'ye bu cihazı almış gibi düşünüyorlar. Bu depolamayla, çekim işleri için alan çok olur muhtemelen. Onlara da koymaz yine oralarda. Bu ülkede ise çok şey fark ediyor maalesef.

@foreignersgod iPhone 11'in fiyatı çok daha uygun normalde. XR'dan daha iyi ve daha uygun fiyatlı bir cihaz, çıkış fiyatına göre tabii. Her türlü tercih edilesi bir telefon bence. Eski modele indirim gelmesi boyutu da var tabii.

Son düzenleme:
O paraya Android telefon alıp, geri kalanıni vakıfa bağışlarım. Şimdi dürüst olalım, şov yapmaya gerek yok. Kendime PC alırım.

Bazen Türkçe özürlü olduğumu anlıyorum. Ne yazmışım ben, acaba anlayabilen var mı?
O paraya fena olmayacak Android bir telefon alır geri kalanını bağışlarım demişsin sonrasında ise yok telefona o kadar para vermem gider kendime PC alırım diye çevirmişsin. Technopat sağolsun Türkçe'de uzmanlaştım artık :D

Bu neden sadece iPhone için dert oluyor onu anlayamıyorum. Bence yaranız var gocunuyorsunuz. Artık iOS veya androidi savunmayı bırakın. Kim ne kullanmak istiyorsa kullansın. Param var iPhone alıyorum seni ilgilendirir mi? Hayır. Benden çok daha fazla paran var android alıyorsun karışabilir miyim? Hayır. Bu kadar basit bir durum. Note 10 256GB 1100 dolardan çıktı. Türkiye'de yaşıyor olmama rağmen hala iPhone almayı düşünüyorum. Bu arada satmaz diyen arkadaşlar için buyrun.
Bir arkadaş vardı 5G desteği yok bla bla diye. Note 10 5G Türkiye'de satılmıyor diğer bütün Note 10 modelleri var.
Bolca boş yaptıktan sonra özet olarak şunu söylüyorum herkes kullanmak istediği telefonu, cihazı seçmekte özgürdür.

Son düzenleme:
Müstahak demek istiyorum ama olan sizin gibilere oluyor. Geçen gün Hepsiburada'da sanırım, 30TL'ye ayakkabı gördüm. Instagram'da ot kafalı çocukların aldığı 3 çift ayakkabıyı 110TL'ye satanlar, vesaire. Sonra ayakları mantar oluyor, geri dönüştürülmüş plastikten yapılan ayakkabıları giyince. Onların çocukları rahat tabi, 30-40TL'ye ayakkabı, 15-20TL'ye tişört alıyorlar. Yanından lağım suyu akan, leş kokan tarlalarda yetiştirilen yiyecekleri gidip pazardan satın alıyorlar, Migros'un denetimli tarlalarında yetişenleri almıyorlar daha pahalı diye. Devlet hastaneleri falan bence hep bunlar yüzünden dolu, bunları yiyen de giyen de hastalıktan kurtulamaz ki. Biz bu telefonun fiyatına laf edince, üstüne fırça yiyoruz, o telefon alınır mı, o varken, bu varken diye. Öyle bir zamandayız ki, Apple alamayanlar Android'leri övüyor, sırf alamadıkları için. Herife benzine gelen zam hakkında soru soruyorlar, herif "Ben işçiyim, bizi minibüs topluyor, inşaata bırakıyor, aracım yok." diye cevap veriyor. Bu ot kafalı cinsel organ parçaları bu düşünce tarzında olduktan sonra hepsine müstahak. Dediğim gibi, olan bana oluyor. Bunun gibi at gözlüklüler yüzünden orayı, burayı, şurayı satıyorlar, ihracat gitgide azalıyor, çoğu konuda dışa bağımlı olmamamıza rağmen, bizim ürünlerimiz çürürken dışarıdan almaya devam ediyoruz. Ama günün sonunda olan yine bana oluyor, İtalya'da okuyacağım, kur yüzünden okula daha yakın evi kiralatamıyorum aileme, içime sinmiyor o parayı oraya vermeleri, sabahın köründe yürümek zorunda olacağım o kadar yolu, üstüne bul bulabiliyorsan ucuz bir bisiklet de öyle okula gidip gel. Okul arkadaşlarıma dışarıya çağırdığında yediğine, içtiğine dikkat et, kafan rahat olmasın. -şanslıyım ki ailemin maddi durumu hayli yerine, şu zamana kadar elim sıcak sudan soğuk suya değdirilmedi, özel okullarda, özel araçlarda yolculuk ettim, gerçekten o konuda şanslıyım- Bütün bunlara rağmen ben bile ailem zorlanmasın, yine dünki gibi istediklerini almaya, istediklerini yemeğe devam etsinler diye ben kendi mutluluğumdan, düzenimden ödün veriyorum, ailemin her şeye rağmen yine beni düşünmesine rağmen; ama elin "ot" kafalısı "Ben işçiyim, bizi minibüs topluyor, inşaata bırakıyor, aracım yok." diyip "otunu" yine aynı "ineğe" verdiği için, aylık masrafım beş haneli rakamları çok ama çok rahat bulurken ben de isterim aylık, en azından dört haneli ödeyelim, yemeğimden, giyimimden feragat etmiyim. Şu yapılan röportajları gördükçe canımdan can gidiyor, o insanların gerici, alçak söylemlerini duyduğumda kusasım geliyor. Sokakta yürürken bu ineklere ot atanlardan birinin yanımdan geçtiğini vesaire düşündüğümde doğduğum yerden, o insanların harrt diye tükürdüğü yollara basıp geçmekten utanıyorum ve iğreniyorum. Her neyse, konumuza dönelim. 🤡 Alınmaz bu telefon yahu, sırf Apple diye alınır mı? Huawei var, aynısı gibi zaten, 2.500TL'ye benim arkadaş aldı, çalışıyor telefon. (Yorum sıkıntı yaratırsa yasaklamayın artık moderatörler, bıktım. Direkt yorumu silin lütfen. Siyasete bulaşmadım, ot, mot dedim diye bu sefer de "Zehirli Maddeleri Övme" gerekçesiyle yasaklamayın.)

Bir telefona 2.000 TL'den fazla para vermeyeceğim için benlik bir sorun yok. Elimdeki 500 TL'lik telefon da internete girip, arayıp, mesaj çekip, video izletiyor. 18.000 TL'lik telefon da aynı işlevleri yapıyor. Bu skeci buraya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

iPhone'da her zaman son çıkan modeli takip etmeye gerek yok.

Samsung Galaxy S10+ tek çekirdekte iPhone 7 ile aynı performansı veriyor. Çoklu çekirdek performansı da iPhone X ile aynı.

2 sene önceki modeli de alabilirsiniz o yüzden. 7000'e iPhone X alırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı