iPhone 11 Pro Max vs POCO X6 Pro

Pili değiş. Ya da en kötü S23 FE gibi bir cihaza geç.

Pili değiştirmek çözüm değil iPhone 11'lerin ortak sıkıntısı pil. Ne yapacak pili güçlendirecek hali yokya aynı pili takacak.

Pili değişmem soruna çözüm olmayacak. Hem ayrıca POCO X6 Pro S23 feden daha iyi bir cihaz (performans olarak)

Eğer paranızı biraz daha arttırırsanız iPhone 13'e geçin çünkü Samsung telefonlarında pili çok yetersiz. 3 tane Samsung cihaz kullanmış biri olarak bu durum sıkıntı.

Sorunda orada memnun değilim. Pili ve hızlı şarjı yetersiz geliyor bana.
Bence boşverin pocoyu, telefonunuzu buypack ile S24'e verin. Eğer lazım değilse size, 11 pro max'i neredeyse 30 bin TL'ye sayıyorlar. Bence değerlendirin.

Buypack Vatan vs. gibi yerlerde de geçerli, orada hemen inceleyip kaça sayacaklarını söylerler.

Son düzenleme:
Bence boş verin POCO'yu, telefonunuzu buypack ile S24'e verin. Eğer lazım değilse size 11 Pro Max'i neredeyse 30 bin TL'ye sayıyorlar. Bence değerlendirin.

Buypack vatan vs. gibi yerlerde de geçerli, orada hemen inceleyip kaça sayacaklarını söylerler.

Ben Azerbaycan'da yaşıyorum ve buranın fiyatıyla en fazla 700 manata satabilirim bu cihazı. Sonrasında üstüne biraz daha para koyarak POCO X6 Pro alabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı