iPhone 11 vs Xiaomi X6 Pro

Bütçe
20.000
2 sene sonra satacağınız için en mantıklısı iPhone. Poco X6 Pro zaten oyun dışında vasat. Malzeme kalitesi, kasa, kamera, yazılım her yönden berbat. IPS LCD ekran iPhone kullanırken rahatsız eder ama Poco kullanırken arayüzde reklam çıkması daha da rahatsız eder. Zaten iPhone 11 eski fakat Poco alırsanız çok daha pişman olursunuz. İki sene sonra kasmaya başlayıp kafayı yiyen Xiaomi alternatiflerine bulaşmayın derim eger ille bulaşacak iseniz Custom ROM ile kullanın.

Veya bu arkadaşın dediği gibi S23 FE alınabilir.
Hocam bu yorumunuza benzer gördüğüm yorumlar da olduğu için bu cihazdan biraz şüphe ediyorum ama iPhone 11 in ise biraz eskimiş olması sebebiyle de durum daha da işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor benim için...

Bisiklet ile tur yaparken 60 FPS 1080P de beni üzmeyecek, her ne kadar PC de oyun oynasam bile ara ara Minecraft ve de TFT gibi oyunları günlük 2 saat oynama da üzmeyecek ve de hızlı olacak bir cihaz bakıyorum.
Kamera konusunda POCO memnun etmez, iPhone 6 daha iyi performans verir o tenekeden.

Hocam bu yorumunuza benzer gördüğüm yorumlar da olduğu için bu cihazdan biraz şüphe ediyorum ama iPhone 11 in ise biraz eskimiş olması sebebiyle de durum daha da işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor benim için...
Ama 2 sene sonra satacaksınız POCO çok değer kaybedecek iPhone ise kasasında ezik çizik yok ise değerini koruyacak.

Hocam X6 Pro niye donma yapsın telefon zaten oyun odaklı ve içindeki işlemci rahat bir şekilde A14 bionic ile kapışabiliyor Redmi 11 alt segment X6 Pro orta üst segment gibi bir şey diğer arkadaşlarında dediği gibi düz model alınmaz 11 hiç alınmaz artık çağ ötesi bir cihaz lps LCD ekranı var ve kâğıt üzerinde işlemcisi X6 Pro'dan kötü X6 Pro almanızı tavsiye ederim kamera anlamında da sizi üzmeyecektir.
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için
Bugün mağaza dan bakıp yeniden bi değerlendireyim telefonu.

Dünyanın en berbat yazılımına sahip çünkü, en güçlü cihazı bile çöp eden bir yazılım.

Yav dosya yöneticisinde reklam çıkan telefon övülecek yanı yok yani. Ha menüde gezinirken reklamlara takılmak isterse konu sahibi alabilir.

X6 Pro'nun reklamları, iPhone'un LCD ekranından çok daha rahatsız ediyor insanı zaten. Ayrıca milattan kalma buglar ile boğuşan POCO mu yeni yoksa yıllar geçmesine rağmen tüm Xiaomi seleflerine göre çok daha iyi durumda olan iPhone 11 mi?

iPhone 6 kamerası en iyi POCO'dan çok daha iyi.
Video uygulamasındaki reklamlar ve dosya yöneticisinde ki reklamlar ne yazık ki sık sık karşılaştığım bir durum...

Sırf bu yüzden Samsung alacaktım ama fiyat farkı dolayısıyla vazgeçtim...

Poco x6 pro kamerası memnun etmez Honor 90 ve Samsung Galaxy a55 e bakın sizi 2 yıl değil 5 yıl bile götürür.
Bu iki modele daha önce bakıp elemiştim işlemci dolayısıyla ama yeniden bi gözden geçireyim.

Kamera konusunda POCO memnun etmez, iPhone 6 daha iyi performans verir o tenekeden.

Ama 2 sene sonra satacaksınız POCO çok değer kaybedecek iPhone ise kasasında ezik çizik yok ise değerini koruyacak.
Hocam sırf şu değer kaybı nedeniyle Poco yu hız ve ekran konusunda daha da önde bulsam da iPhone öne geçiyor.

Bisiklet ile tur yaparken 60 FPS 1080P de beni üzmeyecek, her ne kadar PC de oyun oynasam bile ara ara Minecraft ve de TFT gibi oyunları günlük 2 saat oynama da üzmeyecek ve de hızlı olacak bir cihaz bakıyorum.
Kamerada Poco memnun bırakmaz. S23 FE, S22 ve S21 FE bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı