iPhone 11 Pro Max vs POCO X6 Pro

Çok konuştum kusura bakmayın ama eğer iPhone 11 artık kullanılmayacaksa, birine vermeyecekseniz, emekliye ayıracaksanız duracaksa bir köşede, takas ile S24 hatta Plus alın. Her konuda X6 Pro'yu performans da dahil katlar. Ha yok duracak ya da satacağım derseniz bir şey diyemem.

Yazdıklarımı okusaydınız be hocam :/
 
iPhone 13 Pro (TR cihazı) ve Poco X4 Pro (KKTC kayıtlı) telefonum var. iPhone'un verdiği akıcılık, performans asla ama asla Poco X4 Pro'da yok. X6 Pro'nun performansını bilemem ama onda da olacağını pek düşünmüyorum. iPhone kullanan insan zor Android'e geçer ben diyeyim. Yine insan iPhone'daki performansı ve akıcılığı bekliyor. Kamera konusuna değinmeyeceğim bile iPhone tek atıyor o konuda.
X6 Pro'nun işlemcisi elinizdeki 13 Pro ile kafa kafaya diyebilirim. X4 Pro ile X6 Pro arasında ciddi fark var.
 
Çok özür dilerim. Mesajınızın bildirimi gelmedi. Ben görmedim onu. X6 Pro alabilirsiniz siz beğenmişsiniz, isteğinize de uyuyor. O fiyata daha güçlüsü de yok.

Özür dilencek bir durum yok canınız sağ olsun.
Daha performanslı bir ürün varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Elimdeki iPhone mödeli taleplerimi karşılamıyor artık :/
 
Arkadaşlar türkiyedeki gibi pahalı bişey zannediyorlar hayaller kuruyorlar burda beş para etmiyor diye konuya başlasaydınız keşke önce 😂

11 pro max bataryası çoook uzun giden bir telefondur. Gsmarena eski tip batarya skoru 102H dir ki bu beni de şoke etmişti 70lerde takılan appleın birden 102h xiaomi gibi telefon üretmesi.
Ama çelikten dolayı çok ağır kasası.

Poco x6 pro plastik kasa + kocaman vapor chamber var hem daha iyi soğuyor hem çoooook daha hafif kuş gibi telefon. işyerinde arkadaşım aldı test ettik gayet akıcı ekranı 11 pro maxın çok çok ilerisinde.

*telefon kuş gibi aşırı hafif
*arka tasarımı biraz mide bulandırabiliyor 11 pro max daha şık (ağır ama çelik kasa hissiyatını anlatmıyorum)
*x6 pro ana kamerası 11 promaxın ana kamerasından iyi bence
*11 pro maxta ekstra 52mm OISli bir tele mevcut fakat bu açığı x6 pronun ana kamerasındaki megapixelinden gelen dijital zumu ve daha iyi olan OISi kapatıyor ne yazık ki 11 pro max sadece geniş açısında ve ön kamerada ''belki '' daha iyi olabilir onu test etmedim.
*Arayüze gelince xiaominin arayüzü zaten buglarıyla ve kullanışsızlığıyla meşhur ne yazık ki :(
*IOS da çok farklı değil bu aralar bende 15 pro max var uygulamalarda bazen kitleniyor son zamanlarda ios da bozdu ama xiaomiden herzaman iyidir. Samsung da xiaomi arayüzüne beş basar ama x6 pro fiyat performans olarak imkansız bir telefon.


*eğer jiroskop kullanarak çok pubg oynuyorsanız ve o jiroskopu profesyonel olarak kullanmaya alıştıysanız poco x6 proyu direk iade edersiniz onu söyleyeyim çünkü en eski iphonun bile jiroskopu oyuncu faresi gibidir androidlerle karşılaştırması bile yapılamaz.
 
@mssahin Çoook uzun giden bir bataryası yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
testte harika bi sonuç vermiş o kadar külüstür pil ile, ios 13le çıktı o cihaz. Ayrıca xs-xr-xs max ve 11-11pro-11 pro max serisinin modemi harika verimlidir bu testte modem yok. Abuk subuk analiz ayarları gereksi zuygulamaların arkaplan yenilemesi vs kapatır ve güçlendirilmiş batarya takılırsa 125h falan olacaktır skoru ve 2 gün bile yeter bence. Bende 15 pro max var mesela modemi berbat az çeken yerlerde patır patır indiriyor bataryayı işlemcisi aşırı verimli olmasına rağmen modem bataryanın içine ediyor umarım güncelleme ile düzelir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı