iPhone 11 Pro vs Samsung A34 5G

MehmetaKİF90

Picopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller. Arkadaşlar yakın zamanda telefon aldım ama yetmemeye basladı. Ben de Vatan'dan iki seçenek buldum. Biri iPhone 11 Pro 256 GB. Biri de Samsung A34 5G. Hangisini almalıyım veya telefon önerirsiniz sevinirim. Kamera ve oyun performansı iyi olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi Sosyaller. Arkadaşlar yakın zamanda telefon aldım ama yetmemeye basladı. Ben de Vatan'dan iki seçenek buldum. Biri iPhone 11 Pro 256 GB. Biri de Samsung A34 5G. Hangisini almalıyım veya telefon önerirsiniz sevinirim. Kamera ve oyun performansı iyi olursa sevinirim.
Yenilenmiş 12 Mini

Bütçeniz ne kadar? Kamera için iphone, oyun için samsung öneririm fakat iphone 11 kötü bir telefon, 12den sonra oturdu. Samsung daha güncel bir telefon fakat kamerasının iphone kıyasla çok iyi kalacağını sanmıyorum. Eğer bütçeniz karşılarsa yenilenmiş iphone 12,13 bakın

iPhone 11 Pro tabii ki daha iyi ama o cihaz muhtemelen yenilenmiş cihazdır almak riskli.

Evet yenilenmiş cihaz A34 5G alsam mı?

İkisi yerine de taksit zorunluluğu yoksa S23 tarzı bir model bakabilirsiniz.

Bütçem 12K herhalde A34 alsam pişman olmam 11 Pro yenilenmiş cihazmış.

Neden A34 hocam? Bulunduğu fiyatta daha yeni olan A35 var.

Hocam A35 işlemcisi kötü A34 ona göre daha iyi işlemciye sahip olduğu için tercihim A34 oldu bu yanda iPhone 11 Pro yenilenmiş cihaz sıkıntılı A34 alacağım yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı