Çözüldü iPhone 11 şarj oluyor gösteriyor ama dolmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

senakarakas

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 11i bugün aldım eve gelip şarja taktım. %86'ya kadar doldu ama sonra dolmamaya başladı. İyileştirilmiş pil şarjını da kapattım ama daha fazla dolmuyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, iPhone 11i bugün aldım eve gelip şarja taktım. %86'ya kadar doldu ama sonra dolmamaya başladı. İyileştirilmiş pil şarjını da kapattım ama daha fazla dolmuyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Rica etsem telefonu kapatıp 5 dk sonra kontrol eder misin telefonu açıp? Öyleyse ayarlarda sıkıntı olabilir.

Rica etsem telefonu kapatıp 5 dk sonra kontrol eder misin telefonu açıp? Öyleyse ayarlarda sıkıntı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tüm ayarları sıfırladıktan sonra açıp kapatıp yeniden denedim şimdilik sorunsuz gibi çok teşekkür ederim yanıtın için.

Rica ederim mesajımı çözüldü diye işaretlersen sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı