iPhone 11 satılıp Galaxy S23 geçilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bahsettiğin insanlar IPhone'u adı için alıyor, ekranından bile haberleri yok. Çevremde bile şahit oldum bu duruma.

Evet, daha da kötü ekranı.

Benim karşı çıktığım durum iPhone 11'in ekranını savunmanız. Forumda hala iPhone 11 önerenler var. Ayrıca ben sizi direkt olarak iPhone 11 öneriyorsunuz diye suçlamadım.

Savunmuyoruz zaten, sizin abarttığınız kadar kötü değil sadece. Daha ne anlatmaya çalışıyorsun? Umarım şahit olmuşsunuzdur, pek inanasım gelmedi göremediğiniz bir şey hakkında yorum yapabiliyorsunuz ya hani siz :D hakaret olarak algılıyorsanız da söylediklerimi büyük problemleriniz var demektir.

Üstadım çoğumuzda biliyor ki iPhone kullananların çoğu gösteriş amaçlı alıyor. Benim gözümde iPhone serisinin 6600'ı iPhone 11'dir. Kamerası akşam çekiminde iyi değil, ekranın çentiği aşırı derece büyük, ekran canlılığı kendisinin yarı fiyatına satılan S20 cihazından daha kötü. S20 cihazında bile ekranda sadece damla çentiksiz kamera varken Apple'de iPhone 14 Pro'ya hala bir çentik kondurmayı başarmışlar. Kullananlara saygı duyarım lakin kendisinin yarı fiyatında satılan bir cihaz kendisine fark atıyorsa bu Apple'nin ne türde ilerlediğini açıkca gösterir. Bana göre ne iCloud, ne de diğerleri çoğu kullanıcısının umurunda değil. Aynaya karşı fotoğraf çekilsinler yeter :)

Büyük bir çoğunluk iş için bile alıyor. Sosyal medyadaki başarısını henüz yakalayabilmiş değil Samsung kısacası insanlar daha kaliteli cihaz kullanmak istiyor. Satmak istediklerinde bile değer kaybetmeyen cihazlar. İnsanların alım nedenlerini tam olarak bilmeden hava atmak için alıyorlar demekte.
Pek mantıklı gelmedi doğrusu! Alıp kullanmadığınız cihazlar için bu kadar ön yargılı olmayın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı