iPhone 11 satılıp Galaxy S23 geçilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gün içinde telefonu 4-5 saat kullanan, bağımlı olmayan kişiler için 8 gen 1'in neresi sorunlu olabiliyor acaba? Sen o fiyat bandında iPhone 13 Pro gibi çeken, kamera havuzunun bile paslanmaz çelik olduğu telefon bulduğun zaman ben de S22 önermeyeceğim.

@676236 sebep belirtmek yerine sadece Samsung'u savunuyor deyip duruyorsun, durmadan hakaret ediyorsun. Bu durumda siz IPhone'u savunuyor ve tapıyor oluyorsunuz! O kadar tapıyorsunuz ki hala IPS LCD, 28ms ve 326 PPI ekranı övüyorsunuz. Kötü olduğunu asla kabul edemezsiniz! S22 fiyatını hak etmiyor demişsin, ne alalım o zaman? Maksimum 10.000 lira etmesi gereken telefona 18.000 lira verip iPhone 11 mi alayım? Ben senin yaptığın gibi sana hakaret edip kendimi küçük düşürmek yerine mantıklı delillerle cevap verip aklı başında bir insan olduğumu göstereceğim :)

Sen önce benim yazdıklarımı iyi oku sonra yorum yap. Ben Apple'ın kameraları arasında beğenmediğim tek seri 13 ailesi dememe rağmen şu yorumu yapman akıl tutulmasından başka bir şey değil. 8 gen 1'in ne kadar sıkıntılı bir işlemci olduğu ortada iken bunu savunman aslında kimin fanboy olduğunu anlatıyor. S22'nin fiyat bandında ne alalım? Kamera istiyorsan S21 FE alırsın. Oyun ağırlıklı bir kullanım varsa POCO F5 ya da POCO X4 GT alırsın. Demek ki neymiş? S22 bulunmaz hint kumaşı değilmiş.😃😃😃

S23 11 değil 13 seviyesinde bir cihaz. 11 seviyesinde cihaz ya 20 ya da 21 dir en fazla. Yani kısacası bence geç s23 e her türlü daha iyidir.

Yanıtladığım yoruma disslike atanlar olmuş lakin 11'den S21 5G modeline geçmiş biri olarak konuşuyorum. Hem batarya konusunda, hem ekran hızı hem de kamera açısından iPhone 11'e fark atacak bir telefondur kendisi. iPhone fanlığı yapmanın bu zamanda gereği yok. Bu zamanda durumu orta olanların bir telefon için yemeyip içmeyip 50.000TL gibi bir para harcaması yanlış.
Hocam iyi güzel de çok pahalanmadı mi ya. 19 bin tl idi en son.

S23 11 değil 13 seviyesinde bir cihaz. 11 seviyesinde cihaz ya 20 ya da 21'dir en fazla. Yani kısacası bence geç S23'e her türlü daha iyidir.

Hocam iyi güzel de çok pahalanmadı mi ya. 19 bin TL idi en son.

Bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz, egoları bir susmuyor ki anlayabilsinler.
Ağızına sağlık tekrar :)

Sen önce benim yazdıklarımı iyi oku sonra yorum yap. Ben Apple'ın kameraları arasında beğenmediğim tek seri 13 ailesi dememe rağmen şu yorumu yapman akıl tutulmasından başka bir şey değil. 8 gen 1'in ne kadar sıkıntılı bir işlemci olduğu ortada iken bunu savunman aslında kimin fanboy olduğunu anlatıyor. S22'nin fiyat bandında ne alalım? Kamera istiyorsan S21 FE alırsın. Oyun ağırlıklı bir kullanım varsa POCO F5 ya da POCO X4 GT alırsın. Demek ki neymiş? S22 bulunmaz hint kumaşı değilmiş.😃😃😃

Kendini yorma gerçekten, bırak ne anlamak isterlerse onu anlasınlar!

Sana anlatmak istediğimi anlattım, anlamak istersen anlarsın ama fanlığını tatmin etmeye devam ediyorsun şuan. 8 Gen 1, günlük kullanıcı için sıkıntı yaratmıyor ve bataryası da günlük kullanımda 1 günü çıkarıyor.
Yanıtladığım yoruma disslike atanlar olmuş lakin 11'den S21 5G modeline geçmiş biri olarak konuşuyorum. Hem batarya konusunda, hem ekran hızı hem de kamera açısından iPhone 11'e fark atacak bir telefondur kendisi. iPhone fanlığı yapmanın bu zamanda gereği yok. Bu zamanda durumu orta olanların bir telefon için yemeyip içmeyip 50.000TL gibi bir para harcaması yanlış.
Anlatamıyoruz ki işte. Ne anlamak istiyorlarsa onu anlıyorlar.
S23 11 değil 13 seviyesinde bir cihaz. 11 seviyesinde cihaz ya 20 ya da 21 dir en fazla. Yani kısacası bence geç s23 e her türlü daha iyidir.

Hocam iyi güzel de çok pahalanmadı mi ya. 19 bin tl idi en son.
S23, 13 seviyesinde değil 14 Pro seviyesinde. 11'in dengi S20 serisi. Biz de pahalı olmasından bahsediyoruz ama inatla savunuyorlar, neyini savunuyorlarsa artık!

Samsung'un çeşitli özellik ve fiyatlarda satılan telefonları var ve özellikte F/P oranı en iyi cihazlar Samsung'da.
Arasında 14 bin TL fark olan S23 ile iPhone 14 kıyaslanıyorsa bu Samsung'un ciddi başarısıdır.

O zaman iPhone 11 daha pahalı şu an hocam.
Evet hocam zaten eleştirim samsung a değil :D

Samsung'un çeşitli özellik ve fiyatlarda satılan telefonları var ve özellikte F/P oranı en iyi cihazlar Samsung'da.
Arasında 14 bin TL fark olan S23 ile iPhone 14 kıyaslanıyorsa bu Samsung'un ciddi başarısıdır.
Hocam bu dediğiniz sadece türkiye için geçerli. Yurt dışında aralarında fiyat farkı yok diye biliyorum.

Bahsettiğin insanlar iPhone'u adı için alıyor, ekranından bile haberleri yok. Çevremde bile şahit oldum bu duruma.
Söylenmek istenen şey 11'in ekranı senin gibi kâğıt üzeri verilerle düz mantık kuranların iddia ettiği gibi kötü bir ekran değil.
Evet, daha da kötü ekranı.
Senin anlamadığın nokta ne biliyor musun? Bu forumda ben dahil kimse 11'e 20k TL verilir demiyor.
Benim karşı çıktığım durum iPhone 11'in ekranını savunmanız. Forumda hala iPhone 11 önerenler var. Ayrıca ben sizi direkt olarak iPhone 11 öneriyorsunuz diye suçlamadım.

Üstadım çoğumuzda biliyor ki iPhone kullananların çoğu gösteriş amaçlı alıyor. Benim gözümde iPhone serisinin 6600'ı iPhone 11'dir. Kamerası akşam çekiminde iyi değil, Ekranın çentiği aşırı derece büyük, ekran canlılığı kendisinin yarı fiyatına satılan S20 cihazından daha kötü. S20 cihazında bile ekranda sadece damla çentiksiz kamera varken Apple'de iPhone 14 Pro'ya hala bir çentik kondurmayı başarmışlar. Kullananlara saygı duyarım lakin kendisinin yarı fiyatında satılan bir cihaz kendisine fark atıyorsa bu Apple'nin ne türde ilerlediğini açıkca gösterir. Bana göre ne iCloud, ne de diğerleri çoğu kullanıcısının umurunda değil. Aynaya karşı fotoğraf çekilsinler yeter :)

Üstadım çoğumuzda biliyor ki iPhone kullananların çoğu gösteriş amaçlı alıyor. Benim gözümde iPhone serisinin 6600'ı iPhone 11'dir. Kamerası akşam çekiminde iyi değil, ekranın çentiği aşırı derece büyük, ekran canlılığı kendisinin yarı fiyatına satılan S20 cihazından daha kötü. S20 cihazında bile ekranda sadece damla çentiksiz kamera varken Apple'de iPhone 14 Pro'ya hala bir çentik kondurmayı başarmışlar. Kullananlara saygı duyarım lakin kendisinin yarı fiyatında satılan bir cihaz kendisine fark atıyorsa bu Apple'nin ne türde ilerlediğini açıkca gösterir. Bana göre ne iCloud, ne de diğerleri çoğu kullanıcısının umurunda değil. Aynaya karşı fotoğraf çekilsinler yeter :)

Hiç eline alıp 11 kullandın mı? Kendim kullandım. Akrabalarımda 11 kullanan çok kişi var. Bir tanesinden ekranı berbat lafını duymadım. Evet rakipleri ile kıyaslandığında kalite olarak geride ama bu çok kötü olduğu anlamına gelmiyor. S20 dediğin cihazda Exynos 990 var. O cihazın her tarafı kalite olsa ne olur?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı