iPhone 11 ve 13 arasında ne fark var?

woortex0

Femtopat
Daha fazla  
Hocam sorum üsteki, ben Realme kullanıyorum iPhone geçmek istiyorum 2. el olarak alacağım, iPhone 11 güncelleme bitiyor onun için kararsızım ancak şöyle bir şey var: Instagram WhatsApp kullanabileceksem iPhone 11 daha mantıklı bana göre. Bir telefona 25 30 bin TL vermek bana saçma geliyor, iPhone 11 alsam beni kaç yıl götürür? Telefonu fazla düşüren birisi değilim.
Çok büyük fark var mı 10 15 bin TL'ye değecek bir fark var mı?

Hocam sorum üsteki, ben Realme kullanıyorum iPhone geçmek istiyorum 2. el olarak alacağım, iPhone 11 güncelleme bitiyor onun için kararsızım ancak şöyle bir şey var: Instagram WhatsApp kullanabileceksem iPhone 11 daha mantıklı bana göre. Bir telefona 25 30 bin TL vermek bana saçma geliyor, iPhone 11 alsam beni kaç yıl götürür? Telefonu fazla düşüren birisi değilim.

Ekran ve kamera dışında bir fark göremezsiniz. İkisinde de büyük bir fark olduğu için 10-15 binin değeceğini düşünüyorum. iPhone 11 alacağınıza üst segment Android alınabilir.

Telefon önemseyen biri değilsen, arkadaki elma logosunu kafede orada burada gösterme gibi niyetin yoksa madem o zaman bu çağ dışı cihazları hiç alma ve 11 parasına çok daha güncel Android cihazlara yönel derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı