bütçem hepsine yetecek kadar var ama aradaki fiyat farkına değer mi paramı doğru şekilde kullanmak için mesela iphone 11 7300 lira 11pro 11 bin liraTam bütçe ne kadar?
Bu kıyaslamadaki en iyi cihaz iPhone 11 Pro Max ve bu cihaz dışındaki cihazları tavsiye etmem pek mantıklı olmaz zaten.
Benim tercihim iPhone 11 Pro'dan yana olurdu, o bütçeye çıkıp OLED dışında bir panel almak (oraya girersek iPhone 11'in paneli kötü bir panel değil fakat rakiplerinin paneli çok daha iyi) mantıksız (hatta 11 yerine XS tavsiye ederim).bütçem hepsine yetecek kadar var ama aradaki fiyat farkına değer mi paramı doğru şekilde kullanmak için mesela iphone 11 7300 lira 11pro 11 bin lira
panel ne demekBenim tercihim iPhone 11 Pro'dan yana olurdu, o bütçeye çıkıp OLED dışında bir panel almak (oraya girersek iPhone 11'in paneli kötü bir panel değil fakat rakiplerinin paneli çok daha iyi) mantıksız (hatta 11 yerine XS tavsiye ederim).
Ekran.Panel ne demek?
Bence o kadar fark yok aksine batarya performansı açısından daha iyi 11.Benim tercihim iPhone 11 Pro'dan yana olurdu, o bütçeye çıkıp OLED dışında bir panel almak (oraya girersek iPhone 11'in paneli kötü bir panel değil fakat rakiplerinin paneli çok daha iyi) mantıksız (hatta 11 yerine XS tavsiye ederim).
ben alırsam bu üç telefondan birini şu amaçla kullanacğım oyun oynayacağım ve video çekecegim bu yuzden hangisini almam daha iyi olurEkran.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.