iPhone 11 vs 13

Öncelikle bir sakinleşmenizi öneririm, sanal ortam için bu kadar heyecanlanmaya ve kaba olmaya gerek yok sonuçta :) Ben aradaki RAM farkının 5 bin liraya değmediğini savunduğum için iPhone 13 alınmasını tavsiye ediyorum ve 14'e çöp falan da demiyorum, nereden uydurdunuz onu da bilmiyorum :D

Şöyle ki "13 ile arasında fark yok diyemezsiniz tasarım aynı diye." ifadesini bilip bilmeden söylediğin için dolayısıyla sana bilip bilmeden konuşma dedim, direkt saldırıya geçmene gerek yok 🤔
Kusura bakmayın hocam bu seçimlerden ötürü biraz agresifim şu aralar. :) Ondan ötürü dün biraz sert çıkışmış olabilirim. Benim kendi fikrim uzun ömürlü olması adına bence TR gibi sürekli fiyat artan sürekli oynak bir kura sahip olan bir ülkede bütçemiz varsa 14 alınabileceği yönündeydi. Bence bu yüzden değer yani değecek olursa. Onu anlatmaya çalıştım da sanırım anlatamadım pek.

Kusura bakmayın hocam bu seçimlerden ötürü biraz agresifim şu aralar. :) Ondan ötürü dün biraz sert çıkışmış olabilirim. Benim kendi fikrim uzun ömürlü olması adına bence TR gibi sürekli fiyat artan sürekli oynak bir kura sahip olan bir ülkede bütçemiz varsa 14 alınabileceği yönündeydi. Bence bu yüzden değer yani değecek olursa. Onu anlatmaya çalıştım da sanırım anlatamadım pek.
Anladım hocam, gerginlik hepimizin üstünde kusura bakmayın alakasız bir şey söylediysem :) Dediğiniz gibi bütçe varsa ve aradaki fark önemli değilse 14 alınması da mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı