iPhone 11 vs iPhone 12

11 kullanıyorum. Ben de aynı şekilde ikisi arasında kaldım ancak fiyat konusu beni 11’e yönlendirdi. Fark hissedeceğin 2 noktadan birisi ekran bir diğeri de tutuş hissiyatı. Performans konusunda asla problem yaşamazsın. Tutuş olarak iPhone 12’nin biraz daha iyi his verdiğini düşünüyorum. Ekran konusunda iPhone 12’nin ekranı tabii ki daha iyi ancak bu fiyat farkına değer mi onu bilemiyorum. Youtube’dan inceleme ve karşılaştırmaları detaylı bir şekilde izlersen hangisinin sana daha yakın olduğunu anlarsın diye düşünüyorum. iPhone 12 ne kadar iyi bir telefon olursa olsun bir telefona 10k vermek şu anki durum içerisinde çok saçma geliyor.
Ek olarak iPhone 11 almaya karar verirsen aksesuarsız al bence. Çünkü ayrı aldığında hem hızlı şarj adaptörü alıyorsun hem de daha ucuza geliyor.
 
Çok oyun oynamazsınız, fotoğraf ve video çekmezsiniz ama ilk tercihiniz iPhone 11 veya 12 mi? Şaşırdım doğrusu. İkisi arasında kıyas yapacaksak, dediğinize göre size iPhone 11 lazım. Lakin iPhone SE 2020, iPhone X, iPhone XR telefonları da sizin için fazlasıyla yeterli. Oyun oynamanız veya oynamanız bu telefonlar için çok önem arz etmiyor. Çok güçlü telefonlar lakin iPhone SE 2020'de batarya tatmin eder mi emin değilim.
SE 2 gerçekten güzel telefon aktif olarak kullanımdayım ancak A13 bataryasını su gibi içiyor desek yeridir. Telefonu sadece günlük kullanımlar için kullanıyorum oyun oynamıyorum ancak sosyal medya ile vakit geçirince gün içerisinde 1-2 kez tam kullanıma göre tam şarj gerekebiliyor. Ancak batarya sorunu dışında iPhone 11'den eksisi sadece ekran oranının küçük olması onun dışında eşsiz.
 
Alacaksan 12 Pro alacaksın 12 yerine fakat onların aralarında da 3.5-4K bir fark var. 1 yıl 11 kullandım kardeşime verdim sonra 12 Pro aldım. 11 le aralarında 7K ya değecek fiyat farkı yok değmez. 11 almak daha mantıklı bu ekonomide.
 
1618984482992.png


Bu fiyata güzel bir sistem toplayın yeter.
 

Geri
Yukarı