iPhone 11 vs iPhone 12

Sordugum soru haric her şeye cevap gelmis ne güzel milletiz
Açıklayıcı olmaya çalıştım. 11'in ekran kalitesi 2013 standartlarında. Çok kalitesiz. Ekranı sorun etmeyeceksen alınabilir ama çoğu Avrupa ülkesinde 11'ler artık sıfır satılmıyor. Eski bir telefon artık. Ben şahsen bütçeni arttırıp 2.el 13 alman taraftarıyım.

Sordugum soru haric her şeye cevap gelmis ne güzel milletiz
Hocam ben 12 ler alınmaz derken 11’in alınmayacağını düşündüğümü tahmin etmişsinizdir herhalde.

Kamera, işlemci olarak klasik apple üst nesil farkları var, ama 11 ile 12 arası neredeyse aynı, işlemcileri bile çok yakın performansta. Ekran boyutları aynı, iphone 12’yi gerçekte elinizde tutun derim, biraz rahatsız edebilir.

Ekran çok önemliyse kesinlikle 12 alın. Sırf ekran için bile arasından 12 tercih edilebilir. Ben sırf ekrandan dolayı 12 mini aldım.

Hocam ben 12'ler alınmaz derken 11'in alınmayacağını düşündüğümü tahmin etmişsinizdir herhalde.

Kamera, işlemci olarak klasik Apple üst nesil farkları var, ama 11 ile 12 arası neredeyse aynı, işlemcileri bile çok yakın performansta. Ekran boyutları aynı, iPhone 12'yi gerçekte elinizde tutun derim, biraz rahatsız edebilir.

Ekran çok önemliyse kesinlikle 12 alın. Sırf ekran için bile arasından 12 tercih edilebilir. Ben sırf ekrandan dolayı 12 mini aldım.

12 mini nasıldır hocam memnun musunuz?

12 mini nasıldır hocam memnun musunuz?
Pili ilk başlarda iyiydi oyun falan oynamazsanız 11’i geçiyordu ancak şu an %76 pil sağlığı ile pili berbat. Kendisi tam bir atom karınca, cebe attığımda cepte olduğunu bazen unutuyorum, küçük telefon seviyorsanız ve gerçek hayatta da beğendiyseniz alınabilir, ancak oyunu unutun, clash of clansta bile parmaklarım küçük olmasına rağmen yanlış basıyorum.

Mesela ben 7 kullanıyorum gayet memnunum 2016'dan beri kullanıyorum, gittiği yere kadar kullanırım enayi değilim 15'e 100k para verecek.

Aynen de öyle, popüler kültür kölesi olmuş herkes, sanırım o fiyata alacakları Android'lerin 2 yıl doldurmadan üzeceklerini bilmiyorlar.

Pili ilk başlarda iyiydi oyun falan oynamazsanız 11'i geçiyordu ancak şu an %76 pil sağlığı ile pili berbat. Kendisi tam bir atom karınca, cebe attığımda cepte olduğunu bazen unutuyorum, küçük telefon seviyorsanız ve gerçek hayatta da beğendiyseniz alınabilir, ancak oyunu unutun, Clash of Clans'ta bile parmaklarım küçük olmasına rağmen yanlış basıyorum.

Sıfırı çok pahalı fiyatlara satılıyor sıfırını nereden bulabilirim bilginiz var mı?

Pili ilk başlarda iyiydi oyun falan oynamazsanız 11'i geçiyordu ancak şu an %76 pil sağlığı ile pili berbat. Kendisi tam bir atom karınca, cebe attığımda cepte olduğunu bazen unutuyorum, küçük telefon seviyorsanız ve gerçek hayatta da beğendiyseniz alınabilir, ancak oyunu unutun, Clash of Clans'ta bile parmaklarım küçük olmasına rağmen yanlış basıyorum.

12 mini gerçekten çok küçük alınmaz bence elinde ki telefonu his etmen lazım.

Hala 7 kullanan arkadaşlarım var her model çıktığın da geride kalan eskimez.
Babam hala 7 plus kullanıyor bu arada, çok da fazla kullanılamıyor ama artık, yeni ios sürümü gelmiyor, 1 2 yıla iphone 6’ya dönüşür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı