IPhone 11 vs iPhone 13

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yane cart curt, bilgisayarım var Allah'a şükür. Araç, ehliyet, motor, gibi heveslerimde yok. Ehliyeti zaten babam ya da tekrar çalışır alırım babama gerek yok. Onun dışında 40 seneye 80 olur öyle bir şeyler yapar diyorum falanda aklımda kalacağına elimde kalsın diyip 13 çekeceğim geri kalan da gram yapacağım herhalde.
Çok anlamam fakat iPhone 16 çıkınca fiyat düşebilir diye düşünüyorum.

50'den assagiya çıkacağını beklemiyorum.+ ocak ayı asgari ücret zammı, dolar, euro, gıda, taşıt o bu vergi falan dekren 38 olan 13'ü de 78'den almaya başlarsak şaşırmam. Ben 3 ay bekledim (kısa vadede) daha da bekleyemem.

Yurt dışı düşünür müsünüz iPhone 16 Pro serisi tercih edebilirsiniz. İkinci el bir 15 Pro da alabilirsiniz.

Bu son zamanlarda baslamis hayatimda duydugum en sacma savunma. Yillardir Samsung az guncelleme veriyor diye laf ediliyordu, Apple'in cihazinda guncelleme destegi bitecek diye ovuluyor, bende Apple cihaz kullaniyorum asiri da memnunum ama savunmanin da bir mantigi olmali.
Güncelleme yapılır, burada herhangi bir sorun yok uzun yıllar da sürüm desteği aldı. Fakat eski sürümlere kıyasla batarya masrafı çıkartacak olması gerçeğini değiştirmiyor. Cihazı şişirmek ya da şişirmemek kullanıcının elinde olan bir şey.

Apple o kadar saf değil dostum geç de olsa o son sürümünü indirmen gerekiyor iOS 15'e üvey evlat muamelesi yapan bir Apple'dan bahsediyoruz.
Hiçbir şekilde güncelleme yapmadan cihaz geldiğinden beri 16.6 sürümde kullanıyorum.
Son sürümde çok fazla özellik gelse de batarya performansı benim için daha önemli olduğu için yapmadım. Bizim forumda da kullanıcıların başlıklarını okuyabilirsiniz keşke güncellemeseydim jb atmak istiyorum diyen birçok kişi var.

Çok anlamam fakat iPhone 16 çıkınca fiyat düşebilir diye düşünüyorum.
iPhone 16 çıktıktan 6 gün sonra benim maaş yatacak zaten. Ekstra bir durum olmazsa. Onun dışında yeni model çıktığında ben fiyat düştüğünü görmedim. Azalmazda büyük ihtimal stabil olur. Her şey Apple in keyfine bağlı. Telefon bir anda 45 e falan çıkarsa zaten tüm param altında kalmaya devam eder kırık telefonumla sürüne sürüne yaşar üniversitede sağlam bir yer yaptım mi keyfime bakarım.

Güncelleme yapılır, burada herhangi bir sorun yok uzun yıllar da sürüm desteği aldı. Fakat eski sürümlere kıyasla batarya masrafı çıkartacak olması gerçeğini değiştirmiyor. Cihazı şişirmek ya da şişirmemek kullanıcının elinde olan bir şey.

Hiçbir şekilde güncelleme yapmadan cihaz geldiğinden beri 16.6 sürümde kullanıyorum.
Son sürümde çok fazla özellik gelse de batarya performansı benim için daha önemli olduğu için yapmadım. Bizim forumda da kullanıcıların başlıklarını okuyabilirsiniz keşke güncellemeseydim jb atmak istiyorum diyen birçok kişi var.
Keske bende eski surumden devam edebilseydim ama maalesef Apple Watch calismiyor.

Son sürümde çok fazla özellik gelse de batarya performansı benim için daha önemli olduğu için yapmadım. Bizim forumda da kullanıcıların başlıklarını okuyabilirsiniz keşke güncellemeseydim JB atmak istiyorum diyen birçok kişi var.

Bu sürdürülebilir bir şey değil iOS 16 uygulama desteği kesilince zoraki olarak zaten geçmek zorunda kalacaksın.

Yazdiklarimi dikkate alarak yorum yaparsanız sevinirim. Aradaki farkları bilmeyecek kadar deli değilim. Tiryakisi oldum 6S ten 15 e kadar tüm modellerin kıyı köşe her şeyini biliyorum hocam.
İdarelik cihaz alıp geri kalan parayı ayrı bir şekilde değerlendirmeyi düşünüyorsan XS, XS MAX de çekebilirsin. Tabii kondisyonu diri 11 bulursan 13-14 gibi o da alınır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı