iPhone 11 vs iPhone XR vs iPhone SE 2020

Yazlordu

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2019
Mesajlar
143
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar, telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum fakat çok kararsız kaldım forumda onlarca konu gezdim YouTube'dan karşılaştırmalarına baktım fakat yine de tam olarak karar veremedim.
Ben telefonda fazla vakit geçiren biri değilimdir (Yaz ayları hariç) aynı zamanda fazla oyun da oynamam fakat telefonumun sürekli şarjda kalmasından pek hoşlanmam bununla birlikte fazla büyük telefon seven birisi de değilim genel olarak okuduğum konularda insanlar iPhone 11'e yönlendiriyordu fakat özelliklerine tam olarak ihtiyacım yok sanırım, ben de başka bir modeli araştırırken iPhone XR karşıma çıktı fakat onun hakkında da pek iyi şeyler duymadım özellikle telefonun fiyatını haketmediğini söyleyenler oluyor onun dışında ilk başta iPhone SE 2020'ye karar kılmıştım ki batarya sorunu karşıma çıktı. Şu an iPhone 11, iPhone XR, iPhone SE 2020 arasında gidip geliyorum, lütfen android telefon önermeyin. Hangisi almalıyım?
 
Herkese merhabalar, telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum fakat çok kararsız kaldım forumda onlarca konu gezdim YouTube'dan karşılaştırmalarına baktım fakat yine de tam olarak karar veremedim.
Ben telefonda fazla vakit geçiren biri değilimdir (yaz ayları hariç) aynı zamanda fazla oyun da oynamam fakat telefonumun sürekli şarjda kalmasından pek hoşlanmam bununla birlikte fazla büyük telefon seven birisi de değilim genel olarak okuduğum konularda insanlar iPhone 11'e yönlendiriyordu fakat özelliklerine tam olarak ihtiyacım yok sanırım, ben de başka bir modeli araştırırken iPhone XR karşıma çıktı fakat onun hakkında da pek iyi şeyler duymadım özellikle telefonun fiyatını haketmediğini söyleyenler oluyor onun dışında ilk başta iPhone SE 2020'ye karar kılmıştım ki batarya sorunu karşıma çıktı. Şu an iPhone 11, iPhone XR, iPhone SE 2020 arasında gidip geliyorum, lütfen Android telefon önermeyin. Hangisi almalıyım?

11.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı