iPhone 11 vs S20FE

Adnan Varol

Decapat
Daha fazla  
Elimde iPhone 11 var pil sağlığı /84 garantisi bitti Apple bayisine gitsem en az 2 bin TL yeni batarya parası alınır bende diyorum ki iPhone satayım sıfır S20 alayım mantıklı olur mu?

600 değil 500 hocam ve garantin bitmediyse 500 kere yaptığını düşünmüyorum bence ücretsiz değişir.
500 sarj döngüsü ortalama %88'dir Apple Destek 'ten sarj döngüsünü öğrenip hareket edebilir.

600 değil 500 hocam ve garantin bitmediyse 500 kere yaptığını düşünmüyorum bence ücretsiz değişir.
Piliniz 400 tam şarj döngüsü boyunca orijinal kapasitesinin %80'ine kadarını koruyacak şekilde tasarlanmıştır. 2 yıllık garanti, arızalı bir pil için servis işlemlerini de kapsar. Garanti kapsamı dışındaki durumlarda Apple tarafından pil servis hizmeti verilir. (Apple.com.tr)
400'müş.

500 şarj döngüsü ortalama %88'dir Apple Destek'ten şarj döngüsünü öğrenip hareket edebilir.

Hocam o kadarını bilmiyorum yalan olmasın dediğiniz gibiyse ücret alınır bu arada Apple dışında başka marka kullanmadıysan değiştirme.

Elimde iPhone 11 var pil sağlığı /84 garantisi bitti Apple bayisine gitsem en az 2 bin TL yeni batarya parası alınır bende diyorum ki iPhone satayım sıfır S20 alayım mantıklı olur mu?

Ne zaman Apple'dan çıkıp Android'e geçsem pişman oluyorum Android seviyorsanız S20FE güzel telefon ama ben yerinizde olsam 11'den çıkmazdım hala güncelleme alan ve özellikleri iyi akıcı çalışan bir telefon.

Hocam LCD panel? Düşük piksel yoğunluğu? Düşük çözünürlük? 60Hz?
Parmak izi okuyucusu da yok Ekran konusunda neredeyse yarı fiyatına sahip Realme 8 bile çok daha önde işlemci performansı da S20 FE ye göre geride ve eski bir telefon bence iPhone alınacaksa 12 Pro'dan başlanmalı illa elma logosu istiyorsanız karar sizin ama performans ekran özellikler bakımından S20 FE daha önde.
Ki batarya da ileride sıkıntı çıkaracaktır o telefonu değiştirmemek akıl karı gibi gelmiyor bana.

Sizin durumunuzda geçmeye değmez. Orjinal batarya almanıza gerek yok, Deji batarya alabilirsiniz. Beğenmezseniz orjinal de alabilirsiniz 2000 TL değer bence. Kısacası telefon değiştirmeye değmez.

Artı -1 Eksi
Hocam LCD panel? Düşük piksel yoğunluğu? Düşük çözünürlük? 60Hz?
Parmak izi okuyucusu da yok Ekran konusunda neredeyse yarı fiyatına sahip Realme 8 bile çok daha önde işlemci performansı da S20 FE ye göre geride ve eski bir telefon bence iPhone alınacaksa 12 Pro'dan başlanmalı illa elma logosu istiyorsanız karar sizin ama performans ekran özellikler bakımından S20 FE daha önde.
Ki batarya da ileride sıkıntı çıkaracaktır o telefonu değiştirmemek akıl karı gibi gelmiyor bana.

S20FE de kullandım iPhone 11 de deneyimledim. Telefonda Apple altınsa Android anca bronz oluyor. Yıllarca Samsung Xiaomi amiral gemisi modelleri kullandım. En son S20FE kullandım arayüz ve akıcılık IPhone'da çok iyi. LCD panel kötü IP12 13 geçebilir 2. el temiz bulursa, ama S20FE'ye geçmeye değmez. Artık eski bir cihaz ve bataryası çok hızlı bitiyor.
S23FE çıkarsa uygun fiyatlı anca o mantıklı olur eğer S20FE gibi güzel cihaz yapabilirlerse. Ama dediğim gibi su gibi içiyor S20FE telefon şarjını. Tabii ben alalı 2.5 yıl oldu son zamanda sattım.
Ve Android değerini kesinlikle korumuyor.

Kullandığınıza sayacaksınız alınca yükseltme için çok daha fazla para vermek gerekiyor.

Ha 12 taksit alacaksa sıfır S20FE alınabilir. Para cepte kalır ve cihaz üzmez. Ama taksitli alınıcaksa.

Ancak alabiliyor olsam eğer çalışıyorsam en kötü 2. el temiz bir iPhone 13 alırdım. İleride satarken de minimum zararla satardım.

Samsung alınır ama 2. elde fiyatın her gün düştüğünü ve satarken zorlanacağını bilerek alınır. En azından ben o şekilde alıyorum ve problem olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı