iPhone 11 vs S20FE

Adnan Varol

Decapat
Daha fazla  
Elimde iPhone 11 var pil sağlığı /84 garantisi bitti Apple bayisine gitsem en az 2 bin TL yeni batarya parası alınır bende diyorum ki iPhone satayım sıfır S20 alayım mantıklı olur mu?

Elimde iPhone 11 var pil sağlığı /84 garantisi bitti Apple bayisine gitsem en az 2 bin TL yeni batarya parası alınır bende diyorum ki iPhone satayım sıfır S20 alayım mantıklı olur mu?

S20 FE de güzel telefon, ama yine de iPhone 11 şimdilik değiştirilmesi gereken bir telefon değil, bataryayı değiştirirseniz en az 3 yıl daha sorunsuz kullanırsanız.

İşlemcisi de daha iyi S20 FEnin işlemcisi de daha iyi kamerası da daha iyi ve daha yeni bir telefon ayrıca parmak izi okuyucu vs gibi pek çok şey var Apple de olmayan.

Aralarında Max 1-1.5 yıl fark var, S20 FEnin işlemcisi daha iyi mi bilmiyorum ama iPhone 11'in daha performanslı olacağı kesin, hem parmak izi yok diye telefon kötülenirmi sırf kötülemek için konuşuyorsunuz.

Aralarında Max 1-1.5 yıl fark var, S20 fenin işlemcisi daha iyi mi bilmiyorum ama iPhone 11'in daha performanslı olacağı kesin, hem parmak izi yok diye telefon kötülenirmi sırf kötülemek için konuşuyorsunuz.

Sizde sadece fanboyluk yapıyorsunuz işlemcisi daha iyi o belirttiğim de sadece bir özellik always on display gibi özellikleri de mevcut parmak izi Type-C uç daha hızlı şarj daha kaliteli ve uzun giden bir batarya vs işlemcisi daha iyi ve iPhone 11'in ekranı çok çok kötü yarı fiyatına sahip Realme 8'in ekranı daha yüksek çözünürlüğe PPI yoğunluğuna ve daha iyi bir panele sahip ayrıca batarya sorunlarını düşünürsek iPhone 12 12 Pro öncesi bir telefon almak sonuna kadar fanboylkutur iPhone 11 almak veya savunmak bu bütçede saçmalıktır o parayı vereceğim bir telefon bir zahmet siyahları siyah göstersin renkleri bir şeye benzesin seyir zevki çok düşük bir telefon ekranı berbat işlemcisi yetersiz rakiplerine göre pil sorunları var özellikleri son derece az ve daha eski bir telefon eee ne kaldı başka bir telefonu diğerine göre daha iyi yapan yazılım ama değil mi yazılım birkaç yıl sonra desteği kalkacak yazılım aynen.
Mantıklı düşünün rica ediyorum lil sağlığı azalmış bir cihaz özellikle de Apple değiştirebiyorsa değiştirilmeli.
@Marla Singer.

Sizin gibi insanlar yüzünden sarısı artıyor zaten dost bir şeyin fazla satılması onun iyi olduğunu göstermez.

iPhone 11 2023'te alınmamalı en azından leş ekranı bile yeter almamak için. Tutmuş model diye 18 bin yaptılar bir de fiyatını delirmemek elde değil. Çok iPhone isteyen 2.el 13 almalı. S20FE alacakta S23FE beklemeli bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı