iPhone 11 vs S21

Telefon alacağım ama hangisini almayalım emin değilim. Apple fanboy olduğumu söyleyebilirim. O yüzden kararsız kaldım.

Sosyal medya ağırlıklı kullanım, çok iyi stereo hoparlör deneyimi, arka kamerada doğal fotoğraflar beklentin varsa iPhone 11; çok iyi ön kamera, mükemmel ekran kalitesi ve 120Hz sayesinde çok iyi akıcılık istiyorsan S21 almanı tavsiye ederim. Bu sorunun mantıklı düşünüldüğünde bana göre net bir cevabı yok. Beklentilerine göre tercihini yap derim.

Sosyal medya ağırlıklı kullanım, çok iyi stereo hoparlör deneyimi, arka kamerada doğal fotoğraflar beklentin varsa iPhone 11; çok iyi ön kamera, mükemmel ekran kalitesi ve 120Hz sayesinde çok iyi akıcılık istiyorsan S21 almanı tavsiye ederim. Bu sorunun mantıklı düşünüldüğünde bana göre net bir cevabı yok. Beklentilerine göre tercihini yap derim.

Hocam ön kamerada da bence iPhone eziyor. Kamera konusunda IPhone'nin rakibi yok bence.

Hocam ön kamerada da bence iPhone eziyor. Kamera konusunda IPhone'nin rakibi yok bence.

Ön kamerada eğer kriter video ise iPhone 11 S21'den daha iyi ama kriter fotoğraf ise S21 iPhone 11'den daha iyi. Kamerada video konusunda sana katılıyorum. Bence de söz konusu video ise iPhone rakipsiz ama kriter fotoğraf ise evet iPhone çok başarılı ama rakipsiz değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı