iPhone 11 vs S23

Hakannss

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar. Hayatımda hiç iPhone kullanmadım ve çok fazla bir merakım var IPhone'a. İphone 11 almayı düşünüyorum ya da 2. el SE 3. nesil falan bakıyorum. Yani bunlara 25K'ya yakın para vermek yerine S23 alsam ne kadar iyi yapmış olurum? S23, iPhone 14 ile kıyaslanıyor ama bana göre sanki Android'in arayüzü çok eski ve güzel durmuyor. Ama iPhone'da cok fazla secenek var ve cok daha havalı güzel gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar. Hayatımda hiç iPhone kullanmadım ve çok fazla bir merakım var IPhone'a. iPhone 11 almayı düşünüyorum ya da 2. el SE 3. nesil falan bakıyorum. Yani bunlara 25K'ya yakın para vermek yerine S23 alsam ne kadar iyi yapmış olurum? S23, iPhone 14 ile kıyaslanıyor ama bana göre sanki Android'in arayüzü çok eski ve güzel durmuyor. Ama IPhone'da cok fazla secenek var ve cok daha havalı güzel gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım?

iPhone 11 alarak hata yapmış olursun eski cihaza yatırım yapmak saçma ama ileride satmak istersen rahat satarsın.
Her alanda S23 iPhone 11'den daha güçlü ve daha iyi S23 almanızı öneririm.

Ha arayüzünü beğenmezseniz ROM atarsınız veya Play Store'daki Launcher'ları kullanırsınız.

8 senedir iPhone kullanan biri olarak iPhone 11'den model küçültmem gerekti, 7'ye geçtim. Hiç de pişman değilim. Attan inip eşeğe binmenin anlamı yoktu. iPhone öneririm. Temiz bir ikinci el bulursan iyi olur. Şu piyasada sıfırının parasına değmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı