IPhone 11 vs S24 Ultra

S24 Ultra Samsung'un en iyi serisi olduğundan dolayı değerini kaybedeceğini düşünmüyorum. Zaten her sene telefon değiştiren biri değilseniz, telefonu ömürlük kullanan biriyseniz (ki 6S kullandığınıza göre ömürlük kullanan biri olduğunu düşünüyorum) S24 Ultra sizi 6-7 sene bile götürür.
a04s s24 den çok daha iyi onu tercih ederim

iPhone 9 kullanıcısı olarak söylüyorum iPhone bir başkadır. Android 1 ay sonra kasmaya başlar ama 10 yıllık bir iPhone hiç kasmaz. Tercihim iPhone 11 olurdu.

iPhone hiç kasmaz.

S25 Ultra+ kullanıcısı olarak tavsiyem elmadan şaşmayın. Ya ben elmaya geçerim de işte aldık bişeyler düzeni oturttuk çalışıyor oynamıyorum o yüzden, yoksa kesinlikle iPhone 6 alırım S24 falan almam uzak durun sizde. 120Hz ekran yüzünden işlemci çok ısınıyor ve bataryası çok çabuk bitiyor!!! Birde köşeleri çok batıyor rahatsız ediyor ya bide hiç modern bir görüntüsü yok :(
Bende iPhone 9 var ve aşırı ısınıp kasıyor. Samsung S25 Ultra+'a geçmeyi düşünüyordum ama sanırım Reeder S23 Pro Max alacağım.

a04s s24 den çok daha iyi onu tercih ederim
Samsung'da A01 en iyisi

Son düzenleme:
Hayır hayır sakın ha, gidin 9S falan bakın. Keşke sorsaymışsınız almadan önce, 9'lar kronik sorunlu. Samsung'un bataryasını kullanmışlar, o yüzden o kadar ısınıyor.

iPhone hiç kasmaz.

Bende iPhone 9 var ve aşırı ısınıp kasıyor. Samsung S25 Ultra+'a geçmeyi düşünüyordum ama sanırım Reeder S23 Pro Max alacağım.

Samsung'da A01 en iyisi.

iPhone 9 diye bir cihaz mı var hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı