iPhone 11 vs Samsung Galaxy S20

Hocam almadıysan kesinlikle İphone 11 al. Ben S20 kullanıyorum İphone 11 daha iyi, ısınma sorunu var pil düzgün gitmiyor exynos işlemci olduğu için. Daha çok var eğer sormak isterseniz yanıtlarım. Biraz geç yanıt verdim ama olsun.

Yıllardır Android ve Samsung kullanıcısı olarak İphone almanı tavsiye ederim. Android özgür olduğu için hep savundum ama artık Google işleri değiştiriyor. İphone hem güncelleme anlamında hem de kullanıcı dostu olması yönüyle bir adım öne çıkıyor. Kullandığın ekosisteme de uygunsa İphone 11 al düşünme. Samsungun arayüzü VS. cidden hiç iç açıcı değil.

Hocam almadıysan kesinlikle iPhone 11 al. Ben S20 kullanıyorum iPhone 11 daha iyi, ısınma sorunu var pil düzgün gitmiyor Exynos işlemci olduğu için. Daha çok var eğer sormak isterseniz yanıtlarım. Biraz geç yanıt verdim ama olsun.

Teşekkürler 3 ay oldu iPhone 11 siyah 64 GB kullanıcısıyım aşırı mutluyum :)
Yıllardır Android ve Samsung kullanıcısı olarak iPhone almanı tavsiye ederim. Android özgür olduğu için hep savundum ama artık Google işleri değiştiriyor. iPhone hem güncelleme anlamında hem de kullanıcı dostu olması yönüyle bir adım öne çıkıyor. Kullandığın ekosisteme de uygunsa iPhone 11 al düşünme. Samsung'un arayüzü VS. cidden hiç iç açıcı değil.

Haklısın dostum teşekkürler iPhone 11 aldım 3 ay oldu mutluyum :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı