iPhone 11 vs Samsung S20

demorsy

Hectopat
Katılım
24 Eylül 2019
Mesajlar
13
Merhaba dostlar,
Yaklaşık 7-8 yıldır Android telefon kullanıyorum. Son telefonum olan S7 Edge'i 4 yıldır kullanmaktayım. Artık pembe çizgi ve kasma problemlerinden dolayı yeni bir telefon almak istiyorum. İki telefon arasında kaldım: S20 ve iPhone 11. bir yanım Android ile devam etmem gerektiğini, diğer yanım ise artık iOS ekosistemine geçmem gerektiğini söylüyor. iOS konusunda hiç deneyimim yok. Araştırmalarım sonucu çok bir fark olmadığını gördüm fakat deneyim her şeydir diyerek siz dostlara danışmak istedim.
 
iPhone 11 ekranı en iyi LCD ekranlardan deniyor. Çok kötü sıfatı biraz ağır değil mi?

Hocam kendim kullanma ihtimalim oldu kısa süreliğine de olsa hiç memnun olmamıştım. Tabii ki Apple yazılımı mükemmel ama o kadar para verdikten sonra öyle bir ekran deneyimi beni üzerdi.
 
İki telefon da gayet iyi cihazlar. Donanım, performans olarak 11 modeli daha iyi. Arka kamera fotoğraf ve video kısmında da 11 daha iyi. Hiç IOS kullanmadığınız için tercihinizi Iphone 11 modelinden yana kullanabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 11 aldım dostlar. Teşekkür ederim görüşleriniz için. Ekranı sanıldığı gibi değil, gayet kaliteli bir cihaz. Tercihimden memnunum.
usta selamlar biraz konuyu hortlatıyorum ama bende iki cihaz arasında kaldım. yaklasık bi 3 hafta kullanmıssın biraz deneyimini anlatabilir misin? Birde internette wifi ile alakalı sorunlar gördüm sen öyle bir durumla karşı karşıya kaldın mı?
 
Usta selamlar biraz konuyu hortlatıyorum ama bende iki cihaz arasında kaldım. Yaklasık bir 3 hafta kullanmıssın biraz deneyimini anlatabilir misin? Bir de internette Wi-Fi ile alakalı sorunlar gördüm sen öyle bir durumla karşı karşıya kaldın mı?

Hocam bende bundan 3 ay önceye kadar S7 Edge kullanıyordum iPhone 11'e geçtim. İyi ki de geçmişim diyorum. Wi-Fi sorununa gelirsek ben şu ana kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı