iPhone 11 vs Samsung S22 vs Mi 13 Lite

11'e 0 20k TL verilir demedim.
iPhone 11 değerlenmeyecek. Çünkü hem piyasada çok var hem de şimdiden 4. yılını doldurmuş bir cihaz. İlla elma istiyorum diyenler de sıfırını alabiliyor, çünkü sıfır olarak hala satılıyor. Bir insan ikinci ele yöneliyorsa her yönden mükemmel bir cihaz alır, iPhone 11 gibi elmadan ibaret bir telefon almaz.

8 Gen 2 güzel ama telefon fiyatlari beni aşıyor biraz bana lazım olan kamera ile performans bu yüzden 15K civari bir model ariyorum.
60Hz ekrana katlanırsan ikinci el 12 serisine bakabilirsin. Poco F5 al diyeceğim fakat kameradan beklentin mevcut.

S22 gibi sorunlu bir cihazın avukatlığını yapan sen ve senin gibiler mi böyle düşünüyor? Tek kelime ile komiksiniz.😁😁😁
S22'yi de sorunlu cihaz yaptınız hocam. Ama kendi literatürünüzde. Tebrik ederim. Ama şuan çöp 11'i savunup da arkadaşı yanlış bir seçime itmeye gerek yok. Sen 14 Pro'nla takıl. Ama arkadaşı saçma yönlere itme.

iPhone 11 değerlenmeyecek. Çünkü hem piyasada çok var hem de şimdiden 4. yılını doldurmuş bir cihaz. İlla elma istiyorum diyenler de sıfırını alabiliyor, çünkü sıfır olarak hala satılıyor. Bir insan ikinci ele yöneliyorsa her yönden mükemmel bir cihaz alır, iPhone 11 gibi elmadan ibaret bir telefon almaz.

S22 gibi kamerada ısınan, pili 4 saatte biten cihaz mı almalı? Keşke biraz gerçekçi baksanız ama fanboylar için zor bir şey.😁😁

Son düzenleyen: Moderatör:
S22 gibi kamerada ısınan, pili 4 saatte biten cihaz mı almalı? Keşke biraz gerçekçi baksanız ama fanboylar için zor bir şey.😁😁
Ya Allah aşkına bana 4 saat şarjının gittiği bir video atabilir misin? Sallıyorsun tutarlı salla be adam. En az 7 saat ekran süresi veren bir cihaza fanboyluk uğruna b*k atmanın lüzumu yok.

Aferin mi demem gerek hocam. iPhone 11'in savunulacak tarafının olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Hocam POCO F5 veya bu yazdıkların arasında S22 tavsiye ederim. Bu bütçede sakın 11'e bulaşma. Fanboyluk yapılacak diye bütçenize göre size köt.

Tek önerim iPhone 11 çöpüne para verme.

Yok zaten verilmez onu anladim şu an 12 mini ve S22 arasindayim genelikle evdeyim zaten şarj mesele degil ama fotograf açisindan kalite olsun istiyorum performansdan da demem şu ki akıcı hızlı ve oyun performansı olan bir telefon.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam sabahtan beri kendisiyle zıt fikirde olan herkesi fanboy deyip ötekileştirdi ve bütün mesajlarına ":ROFL:" attı, hatta ortaya sırf verimsiz olmasından ötürü Snapdragon 8 Gen 1'in kronik sorunlu olduğuna dair sallamasyon bilgi attı, rapor geribildirimi bu şekilde;
1687616394155.png

Forum her zamanki gibi mükemmel işliyor.
iPhone kullanıyorum, ne fanboyluğundan bahsediyorsun? Fanboy olsam şu an Samsung kullanırım. Ne markalar bana sponsor, ne de ben onları övünce bir gelir elde etmiyorum. Haksız olduğunuz konularda doğruları söyleyen insanlara fanboy demeyi bırakmalısınız.

Söylediklerine cevap verdim. İkna olursun olmazsın, beni ilgilendirmez. Konu sahibi yazılanları okuyarak seçimini yapabilir. Konuya yazdığım son mesajdı, herkese iyi forumlar.

Hocam dogrusun da e sporcu degiliz ki POCO.

Yok zaten verilmez onu anladim şu an 12 mini ve S22 arasindayim genelikle evdeyim zaten şarj mesele degil ama fotograf açisindan kalite olsun istiyorum performansdan da demem şu ki akıcı hızlı ve oyun performansı olan bir telefon.

Ne yap ne et, S23 al keyfine bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı