Winchester67
Decapat
Merhaba arkadaşlar, App Store'da bir uygulama yüklemek için bölgemi değiştirmek istiyorum ve olmuyor. Yüklemeye çalışınca kendi mağazana geri dön diyor yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, App Store'da bir uygulama yüklemek için bölgemi değiştirmek istiyorum ve olmuyor. Yüklemeye çalışınca kendi mağazana geri dön diyor yardımcı olabilir misiniz?
Yüklemek istediğiniz uygulamanın adi nedir? Telefonun bölge kısmından bölgenizi değiştirmeyi denediniz mi?
Telefonun kurulum sırasında dili seçildiğinde bunu kabul ediyor telefon ve bunu yapmana izin vermiyor belki dili değiştirirsen işe yarar.
Telefonun kurulum sırasında dili seçildiğinde bunu kabul ediyor telefon ve bunu yapmana izin vermiyor belki dili değiştirirsen işe yarar.
Telefonun ağzına etmez, bosa denemeyin az önce sizin icin kendi telefonumda denedim calismadi yine.Böyle bir şey buldum hocam bunu yaparsam telefonun ağzına eder mi bir de çalışması garanti mi?
Telefonun ağzına etmez, bosa denemeyin az önce sizin icin kendi telefonumda denedim calismadi yine.
@Winchester67
Hocam farklı bir yerden yapılıyor ama ben Apple Music kullandığım için mecburi eksik anlatacağım.
App Store'a girin.
Profil resmine tıklayın.
Ardından Apple kimliğine tıklayın.
Gelen kısımdan bölgeyi seçin ve oradan bölgeyi seçin, ardından adres isterse orayı düzgün olacak şekilde sallayın bu sayede bölge değişecek.
@Winchester67
Hocam farklı bir yerden yapılıyor ama ben Apple Music kullandığım için mecburi eksik anlatacağım.
App Store'a girin.
Profil resmine tıklayın.
Ardından Apple kimliğine tıklayın.
Gelen kısımdan bölgeyi seçin ve oradan bölgeyi seçin, ardından adres isterse orayı düzgün olacak şekilde sallayın bu sayede bölge değişecek.
@Winchester67
Geri dönmenize gerek yok, yöntem çalıştı değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.