Çözüldü iPhone 11'de App Store için ülke nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Winchester67

Decapat
Merhaba arkadaşlar, App Store'da bir uygulama yüklemek için bölgemi değiştirmek istiyorum ve olmuyor. Yüklemeye çalışınca kendi mağazana geri dön diyor yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
@Winchester67
Hocam farklı bir yerden yapılıyor ama ben Apple Music kullandığım için mecburi eksik anlatacağım.

App Store'a girin.
Profil resmine tıklayın.
Ardından Apple kimliğine tıklayın.
Gelen kısımdan bölgeyi seçin ve oradan bölgeyi seçin, ardından adres isterse orayı düzgün olacak şekilde sallayın bu sayede bölge değişecek.
Merhaba arkadaşlar, App Store'da bir uygulama yüklemek için bölgemi değiştirmek istiyorum ve olmuyor. Yüklemeye çalışınca kendi mağazana geri dön diyor yardımcı olabilir misiniz?

Telefonun kurulum sırasında dili seçildiğinde bunu kabul ediyor telefon ve bunu yapmana izin vermiyor belki dili değiştirirsen işe yarar.

Yüklemek istediğiniz uygulamanın adi nedir? Telefonun bölge kısmından bölgenizi değiştirmeyi denediniz mi?

App Store'dan denedim uygulamanın adı wizz.

Telefonun kurulum sırasında dili seçildiğinde bunu kabul ediyor telefon ve bunu yapmana izin vermiyor belki dili değiştirirsen işe yarar.

Denerim hocam.

Böyle bir şey buldum hocam bunu yaparsam telefonun ağzına eder mi bir de çalışması garanti mi?

Dosya Ekleri

• IMG_0769.png
    IMG_0769.png
    101 KB · Görüntüleme: 2.037
@Winchester67
Hocam farklı bir yerden yapılıyor ama ben Apple Music kullandığım için mecburi eksik anlatacağım.

App Store'a girin.
Profil resmine tıklayın.
Gelen kısımdan bölgeyi seçin ve oradan bölgeyi seçin, ardından adres isterse orayı düzgün olacak şekilde sallayın bu sayede bölge değişecek.

Çözüm
@Winchester67

App Store'a girin.
Profil resmine tıklayın.

Hocam sıkıntı çıkar mı?

@Winchester67

App Store'a girin.
Profil resmine tıklayın.

Bir de hocam yaptım şimdi oldu geri dönmeme gerek var mı Türkiye Store'una?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı