iPhone 11'den 13'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 7.200
Çok bütçemi aşar o zaman. Maksimum zorlayabilirsem 12 Pro Max alabilirim. Beklersem de 13 Pro Max Alabilirim.
Hocam şimdiden koymaya başlayın, yatırım yapın, damlaya damlaya göl olur demişler, almışken en son modelini alın, uzun süre güncelleme avantajından faydalanırsınız. İlla alacaksanız MAX modelinin aman aman bir cihaz olmadığını eklemekte fayda var. Pro modeli gayet yeterli olacaktır.

Hocam şimdiden koymaya başlayın, yatırım yapın, damlaya damlaya göl olur demişler, almışken en son modelini alın, uzun süre güncelleme avantajından faydalanırsınız. İlla alacaksanız MAX modelinin aman aman bir cihaz olmadığını eklemekte fayda var. Pro modeli gayet yeterli olacaktır.
Yine de ekran boyutu anlamında değişiklik olsun istiyorum. Aslında GTX 1050 laptop'um var da onu değiştirmeyi pek düşünmüyorum.

Bence 15'e geçmek çok daha mantıklı

Yok hocam 16 serisini beklesin daha mantıklı. (!)

@OnePC iPhone 11 günümüzde en çok kullanılan telefonlar sırasında yer alıyor. Gayet akıcı ve güncel bir telefon. Kullanım amacınızı karşılamıyorsa iPhone 13'e geçmek mantıklı olabilir. Ama önce kendinize bir sorun: "Gerek var mı?"

Yok hocam 16 serisini beklesin daha mantıklı. (!)

@OnePC iPhone 11 günümüzde en çok kullanılan telefonlar sırasında yer alıyor. Gayet akıcı ve güncel bir telefon. Kullanım amacınızı karşılamıyorsa iPhone 13'e geçmek mantıklı olabilir. Ama önce kendinize bir sorun: "Gerek var mı?"
Gerek yok aslında. Sadece IPS LCD Olması biraz üzüyor.

Geçilmez diyen neye göre diyor çok merak ediyorum. iPhone11 kullanan adam bir kere 12 ve üstü seri kullansın bir daha 11'in yüzüne bile bakmaz. Yıl olmuş 2023 720p ekran telefon mu kullanılır ya. Başkalarını aşağılamak için demiyorum Apple kullanıyorsun ve 720p ekran :) iPhone13 sırf sadece ekranı için bile alınır. Hertz olayı da genellikle oyun oynayanların işine yarar. Eyvah telefonum niye 120 Hertz demeye gerek yok.12'den 13'e geçilmez diyene 13'den 14'e geçilmez diyene eyvallah ama 11 ile 13 arasında dağlar kadar fark var.

(Şu anda 5 6 bin liralık P30 Lite diye bir telefon kullanıyorum onun ekranı bile Full HD 1080p - iPhone11 ekranı 720p gerisini siz düşünebilirsiniz)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı