iPhone 11'den 13'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 7.207
Bir Samsung kullanıcısının veri analizi yapmadan kurduğu cümleler alakasız bağdaştırmalar. Evet ya çok doğru Apple televizyonda üretiyordu zaten :D neyse Max Samsung kullancısı ve düşük bütçe sorunsalı der güler geçerim sen gerçekten bir S23 ultraya 40 bin lira ver seneye 15 bin lira değer 20 bin lira değer kaybetsin tabii efendim :D :D :D
Düşük bütçe mi :) Düşük bütçe olmasaydı efendim Pavilion almazdınız. Iphone 11 kullanmazdınız. Bağırdım efendim :D Max Apple Fanboy ve düşük bütçe sorunsalı. Niye senin bütçen yok mu daha yükseğini alamıyorsun cihazlarını satmak zorunda kalıyorsun :) Üzdü şahsen alım gücünün olmaması. Iphone 11 den devam edebilirsin tabi ya değerli :) Apple Watch 5 yazdığı yerde patladım :)
İnsanların zevklerine para durumuyla yaklaşırsanız aynı şekilde bende yaklaşırım
Forumda bu tarz bütçe ile ilgili küçümsemelerin yapılmamasını isterdim.

Son düzenleme:
Düşük bütçe mi :) düşük bütçe olmasaydı efendim Pavilion almazdınız. iPhone 11 kullanmazdınız. Bağırdım efendim :D Max Apple fanboy ve düşük bütçe sorunsalı. Niye senin bütçen yok mu daha yükseğini alamıyorsun cihazlarını satmak zorunda kalıyorsun :) üzdü şahsen alım gücünün olmaması. iPhone 11'den devam edebilirsin tabii ya değerli :) Apple Watch 5 yazdığı yerde patladım :)
İnsanların zevklerine para durumuyla yaklaşırsanız aynı şekilde bende yaklaşırım.
Forumda bu tarz bütçe ile ilgili küçümsemelerin yapılmamasını isterdim.

iPhone 11 kullanmıyorum, 14 Pro Max kullanıyorum canım kardeşim benim. Bu birinci cevabım olsun, ikinci cevabım ise Pavilion ve M2 MacBook Air'e sahibim ve Apple Watch 5'im ile de gayet memnunum :D Ek olarak bir de 10. nesil IPad'imi ve AirPods Pro 2 mi de ekleyeyim bir de ekran görüntüsü alayım da kim düşük bütçeymiş herkes görsün.

11.jpg

22.jpg

:D

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 11 kullanmıyorum, 14 Pro Max kullanıyorum canım kardeşim benim. Bu birinci cevabım olsun, ikinci cevabım ise Pavilion ve M2 MacBook Air'e sahibim ve Apple Watch 5'im ile de gayet memnunum :D Ek olarak bir de 10. nesil IPad'imi ve AirPods Pro 2 mi de ekleyeyim bir de ekran görüntüsü alayım da kim düşük bütçeymiş herkes görsün.

Eki Görüntüle 1699134

Eki Görüntüle 1699135

:D

Eki Görüntüle 1699124

Eki Görüntüle 1699125

Eki Görüntüle 1699126
Muhtelemen tanıdığım en ezik beta erkek olabilirsiniz :)
Hani bu kadar mı koydu siz mesajlarım kudurmuşsunuz 🤡
Iphone 11 ve Paviliondan devam siz :) :)

Üstte attığım fotoğrafları görmemiş kıyamam yazık sana acıyorum rezil ettin zaten kendini yeterince.
Bence imzanı bi yenilemen lazım. 😄 Ondan yanlış anlşılmış olabilirsiniz.

Konuya gelecek olursak ekran sizi çok rahatsız etmiyorsa geçilmez. Ekran kötüyse ben en kötü 14'e geçerdim. RAM 14'de 6GB, 13'de 4 GB. 4GB yetersiz gelmeye başlayacak. GPU'de 14'de %20 daha iyi. Kamerada düşük ışıkta çok az daha iyi ama ön önemli şey RAM. Şuan yeterli olabilir ama geleceği düşünmek lazım.

Konuya gelecek olursak ekran sizi çok rahatsız etmiyorsa geçilmez. Ekran kötüyse ben en kötü 14'e geçerdim. RAM 14'de 6GB, 13'de 4 GB. 4GB yetersiz gelmeye başlayacak. GPU'de 14'de %20 daha iyi. Kamerada düşük ışıkta çok az daha iyi ama ön önemli şey RAM. Şuan yeterli olabilir ama geleceği düşünmek lazım.
Şimdi 12 Pro Max'e karar verdim hocam.

Ekran konusunda iyi bir iyileşmeniz olacak. Performans konusunda farkı şuan hissetmezsiniz ama bir kaç yıla RAM ve İşlemci kaynaklı fark olur. Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam. Güncellik, ekran boyutu, ekran, batarya, kasa, kamera anlamından 12 Pro Max'i iyi buldum diyebilirim. Tek dezavantajı bence 60 Hz olması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı