iPhone 11'den Honor 90'a Geçilir mi?

Honor 90 okadar fazla gömülecek bir cihaz değil bencede, ancak aynı fiyat bandına s21 fe bulunması cihazı olumsuz yapıyor. Yinede alanlar büyük bir hata etmiş diyeceğimiz cihazlardan değil
778g kullandım aşağı yukarı 7 gen 1 le eşit bir işlemci. O fiyat bandında bu işlemci çok yetersiz maalesef.

@AlperenV.23 ayrıca Honor 90'ın 7 Gen 1'ini eşdeğer tuttuğunuz iPhone 13'de ki A15 Bionic'in rakibi Snapdragon 8+ Gen 1.

@AlperenV.23 Nova 9 SE dediğin telefon POCO X4 Pro ile aynı sensörü kullaniyor.
Hele ki Snapdragon 680'in berbat görüntü işlemesi...
Hiçbir senaryoda iPhone 12'nin kamerası ile baş edemez. S21 ve iPhone 12'den daha üstün olacakmış kamerası. Yok daha neler?

Bu rezil üslubunuzla size hayatta başarılar. Üslubunuzla telefon zevkinizin eşleşmesi beni hiç şaşırtmadı. İyi Sosyaller.

Sizede iyi fanboyluklar Honor'unuzla😀 @429065 hocamın üslubunada laf etmişsiniz ama anlaması zordur kapasite gerektirir.Görüyorum ki sizde sadece fanboyluk var.

Buna da bir bakın derim.

Screenshot_20230823_115942_Chrome.jpg

Sizede iyi fanboyluklar Honor'unuzla😀 @429065 hocamın üslubunada laf etmişsiniz ama anlaması zordur kapasite gerektirir.Görüyorum ki sizde sadece fanboyluk var.

En çok satanlar listesinde olabilecek her telefonu kullanmış birisiyim , şuanda hala çoğu telefona şans veriyorum. 16 bin liralık telefonun 50 bin liralık telefonla yarışan özellikleri var ve siz aradaki 34 bin lirayı hiçe sayarak eleştiriyorsunuz bence kimin fanboy olduğu gayet ortada.

Hocam her ikinizde çok abartıyorsunuz şuanda :) türkiye piyasasında honor 90 o fiyatlara satılabilecek bir cihaz güncel olmasından kaynaklı ancak olumsuz yönleride çok

En çok satanlar listesinde olabilecek her telefonu kullanmış birisiyim , şuanda hala çoğu telefona şans veriyorum. 16 bin liralık telefonun 50 bin liralık telefonla yarışan özellikleri var ve siz aradaki 34 bin lirayı hiçe sayarak eleştiriyorsunuz bence kimin fanboy olduğu gayet ortada.
En çok satanlar listesinden kastım model değil, markadır bilginize. Yani Tecno , Vestel , Omix , Vivo gibi markalar hariç diğer hepsini kullandım.

iPhone'ların gereksiz pahalı olduğunu bende biliyorum fakat Honor 90'ın fiyatından daha düşük fiyattaki telefonlar bile Honor'u ezip geçerken illa Honor alınma sebebi nedir açıkçası çok merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı