iPhone 11'den iPhone 16'ya geçilir mi?

İki üstünde ne yazdım bak.

Sence düz model ile Pro modeller arasındaki tek fark ekran yenileme hızı mı? Pro modeller düz modellere göre garanti 2-3 sene daha götürüyor. Bu konuda bilgili olduğunu düşünüyorsan fikir almana da gerek yok. Bir de atar yapıyorsun.

Sence düz model ile Pro modeller arasındaki tek fark ekran yenileme hızı mı? Pro modeller düz modellere göre garanti 2-3 sene daha götürüyor. Bu konuda bilgili olduğunu düşünüyorsan fikir almana da gerek yok. Bir de atar yapıyorsun.

Atar yapmıyorum sen öyle algılıyorsun. Üstelik iPhone 16 Pro 256 GB versiyonu 80 bin lira civarı yani arada neredeyse 1 asgari ücret fark var ve beni aşıyor. O zaman 128 GB al diyecek olursan iPhone 11 zaten 128 GB ve agzına kadar doldu yani minimum 256 GB almam lazım. Yine de tavsiyen için teşekkür ederim.

Düz iPhone modelleri çok kötü alınmaz. Alacaksan Pro veya promax al illaki iOS alma şeyin varsa. Yoksa o düz 16 fiyatına deli Android alırsın.

Atar yapmıyorum sen öyle algılıyorsun. Üstelik iPhone 16 Pro 256 GB versiyonu 80 bin lira civarı yani arada neredeyse 1 asgari ücret fark var ve beni aşıyor. O zaman 128 GB al diyecek olursan iPhone 11 zaten 128 GB ve agzına kadar doldu yani minimum 256 GB almam lazım. Yine de tavsiyen için teşekkür ederim.

Aradaki fiyat farkına değiyor. Düz modeller her sene seni telefonunu yenilemeye iten modeller. Diğer arkadaşın da yazdığı gibi illa iPhone alacağım diyorsan Pro serisinden alman lazım. Fiyat beni aşıyor diyorsan düz 16 fiyatına 16 Pro Max bandında farklı marka telefon alabilirsin. iPhone alacaksan para biriktirmeni ve Pro serisine yönelmeni tavsiye ediyorum. Senin şu an iPhone 11'i yenilemeye iten şey zaten düz model olması. Zamanında 11 yerine 11 Pro veya Pro Max almış olsaydın şu an 11 Pro veya Pro Max'i garanti 2-3 sene daha kullanabilecektin ama 11 şu an öldü sayılır. düz ile pro modeller arasındaki farkta tam olarak bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı